Anca Serea a ajuns de urgență la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedeta: „Nu-mi puteam ține ochii deschiși”
Data actualizării:
Data publicării:
Anca Serea a ajuns de urgență pe mâinile doctorilor. Vedeta s-a trezit cu o stare de rău și a mers imediat la spital. 

Anca Serea este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz. Mamă a șase copii, bruneta este un exemplu pentru multe femei din România, deoarece reușește eroic să fie prezentă în viața copiilor, dar să se ocupe și de cariera ei profesională. Anca Serea s-a confruntat în trecut cu mai multe probleme de sănătate. Chiar dacă în ultima perioadă starea ei de sănătate era una foarte bună, iată că vedeta a ajuns de urgență la spital. 


Anca Serea a publicat pe pagina ei de Instagram mai multe fotografii de pe patul de spital, iar fanii s-au arătat îngrijorați de starea ei de sănătate, așa că i-au trimit mai multe mesaje în care o întrebau ce s-a întâmplat. 


Anca Serea le-a dezvăluit urmăritorilor că s-a trezit cu o stare de rău și a crezut că a fost infectată cu COVID-19. Și-a făcut două teste rapide, dar au ieșit ambele negativ. Vedeta a mers de urgență la spital, iar analizele au ieșit bine. După ce i-a fost administrat tratament, Anca Serea a început să se simtă din ce în ce mai bine. 


„Am avut amețeli foarte mari, nu-mi puteam ține ochii deschiși, m-a ajutat Adi să cobor din pat și să mă îmbrac. Inițial am crezut că am COVID… Am făcut două teste rapide negative, iar apoi am decis să mergem de urgență la spital. Am făcut multe investigații, perfuzii și azi sunt mult mai bine cu excepția somnului!”, a scris Anca Serea pe rețelele sociale.

 


Anca Serea suferă de anemie, iar sănătatea ei este uneori afectată destul de grav de această boală. 


Tocmai de aceea, Anca este nevoită să își facă mai des analize și să meargă la doctor pentru a se asigura că totul este în regulă. 


„Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulți ani și pentru că am un stil e viață, uneori nesănătos și foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău și am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieșit perfecte, mai puțin cele de sânge pentru că hemoglobina este mare. Ieri era 6,3”, a declarat Anca Serea, în urmă cu ceva timp, pentru Ok Magazine.

 

Citește și: Oana Roman, prima reacție după ce Serghei Mizil a jignit-o în direct la TV: „Înseamnă că nu sunt deloc nesemnificativă”


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: anca serea  probleme  sănătate  spital 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel