Anca Serea, pregătiri intense pentru începerea școlii. Cei șase copii ai vedetei se pregătesc de noul an școlar
Data publicării:
Anca Serea, mămica eroină din show-biz-ul românesc, se pregătește de începerea școlii.

Anca Serea este în pline pregătiri pentru noul an școlar. Vedeta are emoții mari, mai ales că fiul cel mare s-a mutat de acasă, fiind proaspăt student de facultate, fiica cea mare va avea examenul de capacitate, are și un școlar de clasa l și speră ca cei mici să poată merge la grădiniță. 

 

„M-am pregătit de școală. Aștept cu emoții începutul acestui nou an școlar, mai ales că David este la facultate, Sarah va avea examenul de admitere la liceu, Noah în clasa a-3a , Ava clasa întâi și Moise și Leah sper că vor merge la grădiniță! Astăzi ne-am propus să mergem să le cumpăram rechizitele”, a spus Anca Serea, pe rețelele de socializare. 


Fiul cel mare a plecat la studii în Olanda


Anca Serea este mama a 6 copii minunați. iar inima ei este plină de iubire și grijă pentru fiecare în parte. Chiar dacă își împarte timpul între cariera ei și viața de familie, Anca găsește mereu timp pentru fiecare în parte. 


Cel mai greu moment pentru un părinte este despărțirea de propriul copil. Prin asta trece și Anca Serea care trebuie să învețe să trăiască departe de fiul ei cel mare.

Chair dacă este mândră de realizările băiatului, Anca nu poate ascunde cât de mult suferă deoarece vor fi departe unul de altul. 


„Cu toate că ascunde o mare bucurie și mândrie, ziua de astăzi aduce pentru mine și familie și un motiv de milioane de gânduri...David, fiul meu cel mare, primul născut, îți ia zborul de acasă și pleacă să studieze în Olanda. Sunt extrem de mândră că am un baiat atât de bun și de inteligent, care își va urma visul și va învăța multe lucruri frumoase și interesante într-o țară străină, însă evident că mă gândesc că nu îl voi mai vedea în fiecare zi, ca nu îl voi mai putea strânge in brațe....

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

Deși, acum a ajuns atât de inalt incat el mă strânge pe mine în brațe. Nici nu îmi vine să cred cât de repede au trecut toți acești ani, parcă ieri era un bebeluș și îl legănam să adoarmă. Iar acum a devenit un bărbat, un om responsabil, care pășește cu încredere pe drumul vieții. Dragul meu David, te iubim și îți dorim din suflet succes, să ți se îndeplinească visurile și așteptăm cu drag să te revedem și să te pupăcim în vacanțe. Te iubește, mama”, sputea  Anca Serea în urmă cu ceva timp. 

 

Cum e viața cu 6 copii


„Sunt deseori intrebata cum de am copii atat de cuminti, care ma asculta. Adevarul este ca nu mi-am propus niciodata acest lucru, ia faptul ca David, Sarah, Noah, Ava, Moise si Leah se comporta astfel este pur si simplu o consecinta fireasca a modului in care ma comport eu cu ei. Intotdeauna am privit copiii, si nu doar pe ai mei, ca pe niste persoane capabile sa aiba trairi, ganduri, sentimente, si nu ca pe niste fiinte incapabile, cum observ de multe ori in jurul meu”, a spus Anca Serea pe Facebook.


Anca Serea spune că mereu și-a tratat copiii ca pe niște adulți responsabili. Vedeta a dezvăluit că nu trece o zi fără să le spună cât de mult îi iubește și le oferă mereu multă afecțiuni și dragoste, de care, spune ea, copiii au cea mai mare nevoie. 


„Copiii au mai multa putere de decizie si control decat intelegem sau vrem sa recunoastem, iar eu am ales sa ii respect si sa ii tratez exact cum mi-ar placea mie sa fiu tratata. In plus, nu las sa treaca nici macar o zi in care sa nu le spun cat de mult ii iubesc. Este extrem de important, din punctul meu de vedere, ca orice copil, pe langa un confort material, sa aiba parte in caminul sau de siguranta si de foarte multa iubire. Nu in ultimul rand, incerc sa petrec cat mai mult timp alaturi de copii, un alt ingredient important pentru o relatie reusita parinte-copil, timpul de calitate creator de amintiri memorabile”, a mai adăugat vedeta. 
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: anca serea  copii  scoala 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel