Anca Serea, răspuns ferm pentru Adi Sînă, în direct: „Oprim dicuția aici”
Data publicării:
Invitați la emisiunea lui Cătălin Măruță, Anca Serea și Adi Sînă au vorbit despre viața de părinți și cum reușesc să îmbine viața personală cu cea profesională, mai ales că au o familie atât de numeroasă.

Anca Serea și soțul ei, Adi Sînă au împreună patru copii, iar Anca mai are un băiat și o fată din relația anterioară. Cu o familie atât de numeroasă, cei doi au fost adesea considerați un exemplu pentru urmăritorii lor din mediul online. 

Cei doi au fost invitați în cadrul emisiunii „La Măruță”, iar discuția a fost marcată și de un moment amuzant. Adrian Sînă i-a urat soacrei sale să aibă parte de cât mai mulți nepoți, afirmație ce a luat-o prin surprindere pe soția sa. Replica acesteia a fost haioasă și a stârnit râsul spectatorilor. 

„Oprim dicuția aici”

„Nu, nu, nu, ne oprim. Oprim dicuția aici”, a spus Anca Serea, uimită de afirmația soțului ei. 

Anca Serea și Adi Sînă s-au căsătorit în 2015 și au o relație puternică, susținută de o comunicare deschisă și o bună înțelegere reciprocă. Împreună au format o familie frumoasă și au reușit să combine carierele lor cu viața de familie. De-a lungul anilor, au fost deschiși în privința vieții lor personale, adesea împărtășind momente speciale și experiențe de parenting cu fanii lor. Cei doi au devenit un exemplu pentru multe cupluri, fiind văzuți ca un model de parteneriat solid, iar Anca a fost de multe ori privită ca o adevărată eroină, având șase copii pe care îi crește cu multă dragoste și răbdare.

Te-ar putea interesa și: Anca Serea și Adi Sînă au rămas fără bona filipineză: „Ești dovada că îngerii există printre noi!”

„Are ceva probleme de sănătate”

Tot la emisiunea lui Cătălin Măruță, cei doi au dezvăluit că momentan nu mai au bonă pentru cei mici, Mary, femeia care avea grijă de aceștia fiind nevoită să se întoarcă acasă pentru că fiica sa are câteva probleme de sănătate. Anca Serea a precizat că ea și soțul ei chiar au încurajat-o să meargă și să vadă despre ce este vorba. De asemenea, vedeta a mărturisit că despărțirea nu a fost ușoară, mai ales că bona copiilor a devenit parte din familie, fiind alături de ei de mai bine de patru ani.

„Copiii au rămas cu mama pentru că bona noastră a fost nevoită să plece din țară și asta e situația. Deocamdată ne descurcăm așa. Era de patru ani la noi, de când avea Leah 9 luni. Sunt oameni foarte buni și foarte speciali și fac parte din familia noastră. Nu ai cum să te desparți cu ușurință, dar ea chiar este un om aparte și un om foarte foarte bun. A plecat la familia ei, din păcate. Ea are două fete mai mari și o fată mai micuță și cea mică are ceva probleme de sănătate și noi chiar am încurajat-o să meargă, să vadă despre ce e vorba”, a declarat Anca Serea, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Mihai Albu, Iulia Albu/ captură video Toutube theExclusive/ Instagram

Tatăl Iuliei îi cere lui Mihai Albu cadoul oferit acum 18 ani, după ce designerul a declarat că a topit verigheta fostei soții: „Aceste piese ar fi dorite de fiica dânsului”




pixel