Anca Sigartău, relatări cumplite din lupta cu cancerul. Ce înseamnă „pactul făcut cu Dumnezeu”
Data publicării:
Anca a explicat că a fost diagnosticată cu cancer și a trecut printr-un proces de vindecare lung și complicat. Tratamentul și recuperarea au fost grele, dar sprijinul familiei și credința puternică au jucat un rol esențial în procesul de vindecare.

Anca Sigartău, cunoscuta actriță română, a trecut printr-o luptă dură cu cancerul, dar a reușit să învingă boala. Ea a povestit în diverse interviuri că a preferat să păstreze discretă această perioadă dificilă, neanunțând pe nimeni despre starea sa de sănătate. 

„Adevărul e că nici nu am știut prima oară despre acest diagnostic. Prietena mea știa că eu nu fac tratamentul, soțul ei era medic la Fundeni, și ea a zis că trebuie să îl fac, că nu e de glumit, pentru că lucrurile sunt foarte grave. Așa am aflat eu, nu am aflat direct de la medic. Nu mi s-a spus direct.

După aceea, am ajuns în spital și am făcut acel tratament. În momentul în care am cerut să plec din spital, medicul mi-a spus că nu mă lasă să plec, pentru că este o tumoră care se dezvoltă. A crescut opt centimetri în trei săptămâni pe citostatice. Nu era normal”, a povestit Anca Sigartău la Antena 3 CNN.

Pactul cu Dumnezeu

Actrița a relatat că, în ciuda diagnosticului sever, a ales să țină post religios, începând cu Postul Crăciunului pe 15 noiembrie. Ea a mărturisit că nu a fost vorba de un pact cu Dumnezeu pentru vindecare, ci mai degrabă o pregătire spirituală, având convingerea că nu mai are mult timp de trăit.

„Atunci a fost momentul în care am spus, cu toate astea, că vreau să mă duc acasă. Am știut despre post că începe pe 15 noiembrie, Postul Crăciunului. Știam de la bunica mea că așa începe postul. Așa am știut că vreau să mă duc să țin post.

Dar nu a fost o înțelegere cu Dumnezeu, că dacă țin postul mă fac bine. Eu știam că mor, că nu mai am de trăit. L-am ținut să mă pregătesc, mai mult. Știam că nu mai am foarte mult și am vrut să mă pregătesc. Știam că sunt lucruri, ca răul ăla pe care nu îl vrei și îl faci până la urmă”, a completat Anca Sigartău.

„Apoi, pe 20 decembrie, când am fost la control, doctorul a spus: «Unde este tumora? Ce ai făcut?». I-am zis: «Eu vă spun ce am făcut, dar nu o să mă credeți. Am ținut post, atât». Înăuntrul meu știam că, dacă Dumnezeu vrea, orice e posibil. Cum să nu crezi? Nu am avut nicio gândire pozitivă când am ținut postul, știam că mor. Nu am făcut niciun pact cu Dumnezeu și nici nu voi face”, a mai spus actrița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”




pixel