Anca Țurcașiu a apelat la psiholog, după divorț: ”Nu mi-a fost ușor. Am avut nevoie de sprijn”
Data publicării:
Anca Țurcașiu a vorbit despre divorțul prin care a trecut în 2020.

Anca Țurcașiu este exemplul clar al unei femei puternice, care a reușit să treacă peste orice greutate și să o ia de la capăt. Frumoasa actriță s-a despărțit de tatăl copilului ei în 2020, veste ce i-a luat prin surprindere întreaga comunitate. Chiar dacă aceștia au fost mereu foarte discreți, în ceea ce privește viața personală și motivul despărțirii, vedeta spune acum faptul că a trecut cu greu peste acea cumpănă și că ai nevoie de curaj, ca să faci acest pas important.

„Îți trebuie foarte mult curaj. Toate fricile astea pe care noi le avem sunt o dovadă de nesiguranță. Până la urmă, vrei să ai o siguranță, să ai în jurul tău spațiul acela cu care ai devenit confortabil. Și atunci când toate lucrurile se destramă, se rup din orice fel de motiv, nu mă refer neapărat la un divorț, ci la orice, o moarte, o despărțire, ai pierdut o avere, o destabilizare de genul acesta creează foarte multe spaime, foarte multe frici, și lecția cea mai puternică pe care am învățat-o în timp a fost că suntem atât de puternici, mult mai puternici decât credem noi despre noi. Și că niciodată nu suntem singuri. Atunci când avem impresia că suntem singuri,niciodată nu suntem singuri.”, a declarat Anca Țurcașiu potrivit viva.

Chiar dacă recunoaște că nu i-a fost ușor în acea perioadă, artista spune că viața te învață să te obișnuiești cu lucrurile care ți se întâmplă și că trebuie să iei totul ca atare.

„Nu mai știu cum a fost. Nu pot să spun că mi-a fost ușor, dar m-am obișnuit, te obișnuiești cu orice.”, a mai spus aceasta.

Cum arată viața sentimentală a Ancăi Țurcașiu, după divorț: ”Sunt răsfățată și iubită”. Principalele calități pe care trebuie să le aibă partenerul ei

Anca Țurcașiu a apelat la ajutorul psihologului, după divorț

Mai mult, îndrăgita actriță recunoaște faptul că a fost nevoie de ajutorul specialiștilor, pentru a trece cât mai bine peste acea perioadă dificilă. 

„Da, cred foarte mult în asta și primești foarte mult ajutor. E o nevoie, pentru că tu te vezi din alt unghi, te vezi subiectiv, ori cineva care te vede din afară și cu care stai de vorbă îți deschide ochii către adevăr și realitate, pe care tu nu o poți percepe decât prin prisma emoțiilor pe care le ai în momentul respectiv și e de foarte mare ajutor. Am fost la psiholog după divorț. Am avut nevoie de sprijin.”, a mai spus actrița.

 

„Nu voi vorbi absolut nimic din ce am trăit”

Actrița vrea să-și mențină în continuare viața personală privată de ochii publici, și, chiar dacă au trecut doi ani de la divorț, aceasta nu vrea să dezvăluie dacă cei doi au încercat sau nu să-și mai dea o șansă sau pur și simplu s-au gândit la despărțire. 

„Nu vreau să vorbesc despre lucrul acesta. Atunci când am făcut postarea publică, am spus că nu voi vorbi absolut nimic din ce am trăit și ce s-a întâmplat, doar am făcut acest anunț, iar eu mă țin de promisiune. Vorbesc despre mine ca om, ce simt, cum sunt și ce fac. Atât.”, a mai spus Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu, siluetă de invidiat, la 52 de ani. ”Mai mult de 25 de ani nu ai”. Cum arată actrița în costum de baie / FOTO

Ce frici și-a învins Anca Țurcașiu de-a lungul timpului

„Multe. Frica de singurătate, frica de înălțimi și spații deschise, telescaun, dacă era tot gol în jurul meu la un balcon, la etajul 30, nu puteam să ies pe balcon. Nu mai am nicio treabă. Mi-am înfrânt-o făcând lucrurile astea și spunându-mi că nu are ce să mi se întâmple. Toate fricile noastre știi de ce sunt legate? De frica de moarte.”, a conchis artista, potrivit sursei citate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actriță  anca turcasiu  divort  motiv 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel