Anca Țurcașiu a împlinit 51 de ani. Artista a sărbătorit printr-un pictorial sexy / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Anca Țurcașiu împlinește astăzi 51 de ani. De ziua ei, artista le face cadou fanilor un pictorial incendiar de la malul mării. 

Anca Țurcașiu s-a născut pe 8 mai, 1970, la București. S-a remarcat din postura de cântăreață, dar și de actriță. A debutat la 14 ani în filmul „De dragul tău, Anca!”, în regia Cristianei Nicolae. Au urmat apoi filmul „Miss Litoral” și multe alte producții în care artista a jucat impecabil. 

La 51 de ani, Anca Țurcașiu nu arată că ar avea mai mult de 30 de ani. Pentru a celebra aniversarea dar și modul în care arată, artista a realizat o ședință foto la malul mării, cadou pentru fani. 

 


Pictorialul a avut loc anul trecut, pe plaja din Vadu, când vedeta avea 50 de ani și a fost o primisiune pe care și-a făcut-o în urmă cu 11 ani. 


În dimineața zilei sale de naștere, artista a postat pe contul său de YouTube un video în care le prezintă fanilor rezultatul ședinței foto.


„Am revenit cu sedinta foto semnata Mircea Marinescu, realizata la 50 de ani. Mi-am propus asta acum 11 ani, dupa cea realizata la 40 de ani. Iata ce-a iesit. Va las pe voi sa comentati fotografiile. Am primit ajutor de la prietena mea, Oana Mantu. Le multumesc lor, va multumesc si voua ca-mi sunteti alaturi si promit azi, la 51 de ani impliniti, ca voi fi mereu aici sa impart iubire!”, a scris vedeta pe YouTube. 


A divorțat după un mariaj de 22 de ani

 
La 50 de ani, după un divorț dureros și o pauză îndelungată, Anca Țurcașiu și-a dat reset și a revenit în forță în peisajul muzical. Artista a lansat pe 18 martie 2021 o piesă intitulată "Vreau să dau reset!" în care vorbește despre greutățile prin care a trecut. 

Anca Țurcașiu, lecția învățată după divorțul de Cristian Georgescu: „E un lucru important pe care mi l-am însușit”

În clip, artista apare alături de un bărbat care o plimbă cu avionul, prin care vrea să sugereze că nu exclude posibilitatea unei noi iubiri în viața ei. 

„Spune-mi orice vrei, pot s-o iau iar de la-nceput/ N-am pierdut/ Vreau să dau reset!/ Inima a rătăcit prea mult/ Atât/ Poate e un clișeu, nu mai doare tot ce-a durut/ A trecut/ Cu sufletul rece și mut și un ultim sărut m-ai pierdut”, sunt câteva dintre versurile melodiei

.

 

 

Cum se menține în formă

 

Recent, Anca Țurcașiu a dezvăluit că este extrem de atentă la alimentație și recunoaște că a avut o obsesie pentru cântar. 

 "Am avut obsesia cântarului toată viaţa mea, niciodată nu mi s-a părut să sunt suficient de slabă. Am făcut atletism de performanţă în copilărie şi mi-aş fi dorit, din durdulia de fetiţă care eram, să devin atleta perfectă, cu picioare subţiri şi cu muşchii evidenţiaţi. Balerinele şi atletele mi se par femeile perfecte. Obsesia pe care am avut-o toată viaţa, născută fiind din doi părinţi destul de graşi, care au mâncat enorm, m-a determinat să mă urc pe cântar mai mult decât era necesar. Iar într-o zi, l-am aruncat din casă, pentru că mi-am dat seama că este foarte grav. Acum mi s-a mai întâmplat un lucu minunat, am ajuns la greutatea din adolescenţă, 57 de kilograme, la 1,72 cm", a spus Anca Ţurcaşiu la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: 51  anca turcasiu  costum baie  plaja  ziua 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel