Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre relația cu noul său iubit: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit”
Data publicării:
Anca Țurcașiu este îndrăgostită până peste cap! Vedeta a făcut mai multe dezvăluiri despre relația pe care o are cu actualul său iubit, dar și despre cum s-au cunoscut.

În urmă cu patru ani, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu, fostul ei soț, au hotărât să pună capăt căsniciei și au divorțat. Deși vedeta a trecut atunci printr-o perioadă dificilă, acum radiază din nou de fericire. Actrița a mărturisit că trăiește o perioadă minunată din viața ei, în care este foarte fericită și zâmbește la orice pas. Mai mult decât atât, vedeta a declarat că ea și actualul iubit călătoresc foarte mult și au de gând să se bucure la maximum de fiecare zi pe care o vor petrece împreună. 

„Radiez de fericire”

„Radiez de fericire. Cred că am râs de la începutul anului până acum poate cât am râs în toată viața mea…Atât de fericită pot să spun că sunt, din toate punctele de vedere. Mă bucur că au făcut furori imaginile, chiar dacă nu sunt atât de clare…Pentru că nu mai vreau să împart fiecare moment personal cu toată lumea. E suficient să se știe că iubesc și sunt iubită. E suficient să se știe că împărțim împreună fiecare zi plină de iubire, de bucurie, de fericire, de lucruri pe care le facem împreună. Călătorim foarte mult, râdem, cântăm, ne iubim, dansăm în fiecare zi, avem ritualuri de a face din fiecare zi care ne-a rămas pe Pământ cea mai frumoasă zi din viața noastră”, a declarat Anca Țurcașiu.

Te-ar putea interesa și: Raluca Moianu, despre schimbările din cariera sa. Cu ce se ocupă acum: „Sunt o persoană foarte ocupată, poate nu pare”

„Am divorțat amândoi și ne-am regăsit”

De asemenea, Anca Țurcașiu a povestit și despre felul în care l-a întâlnit pe actualul ei partener. Actrița a recunoscut se cunosc de peste 20 de ani, dar nu au crezut niciodată că vor avea o relație amoroasă. Amândoi și-au construit propria familie înainte de a se cunoaște și au trecut printr-un divorț, dar au ajuns să se regăsească în cele din urmă și să trăiască o frumoasă poveste de dragoste. Vedeta a mărturisit că este pentru prima oară când simte că are alături un bărbat care este atât de atent și grijuliu, cu care face totul împreună și care este atât de romantic și tandru. 

„Suntem prieteni de foarte mulți ani, vreo 20, și n-am fi crezut niciodată că vom ajunge să fim împreună. Fiecare și-a construit propria familie. Între timp, am divorțat amândoi și ne-am regăsit, rămânând prieteni, într-o altă formă, poate trimiși unul către celălalt, de undeva de sus, pentru a ne conecta în alt fel decât am făcut-o până acum, pentru că fiecare dintre noi avea nevoie de un partener așa cum este celălalt. Ne completăm extrem de frumos. 

E prima oară când simt cu adevărat că am alături un bărbat care este atent, grijuliu, care nu mă lasă să fac nimic, care are o grijă de mine și o atenție nemăsurată, cu care fac absolut totul împreună, extrem de tandru, de romantic. Nici nu știu să gestionez atâta atenție care vine către mine și atâta grijă, pentru că, în toată viața mea, eu am făcut mult mai mult din lucrurile pe care ar fi trebuit să le facă alții în jurul meu”, a mai spus Anca Țurcașiu, pentru Viva.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursă foto: Instagram/Mario Fresh. Sursă foto: Instagram/Alexia Eram

Mario Fresh confirmă despărțirea de Alexia Eram, după opt ani de relație: „A fost o decizie dificilă”. În ce relații sunt acum cei doi

Captură video: YouTube/Cancan

Ce relație are, de fapt, Lora cu socrii ei. Artista a spus-o chiar în ziua nunții: „Nu se opresc niciodată”

Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Dan Capatos l-a întrebat despre copiii săi. Mara Bănică l-a provocat să dezvăluie numărul exact

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Raluca Pastramă rupe tăcerea, după trei ani de la divorț. Ce acuzații grave îi aduce lui Pepe, în plin război pentru custodia fetițelor

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop 14 - 20 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea mare succes profesional

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Alocația fiicei Oanei Roman, virată într-un cont deschis de Marius Elisei. Vedeta nu are acces la bani: „Aștept să văd...”

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/Jador

Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a văzut Oana Ciocan la restaurant. Jador îl cunoștea de mulți ani: „Fix la cine nu te aștepți. Am zis că îl omor”

Sursă foto: Captură foto Instagram Mario Fresh

Cu cine a plecat Mario Fresh în vacanță, după despărțirea de Alexia Eram. Artistul se distrează în Dubai

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Hai că nu ne-am născut ieri. Am văzut și noi”. Teo Trandafir nu s-a abținut și l-a luat la rost pe Jador. Cum a reacționat cântărețul de manele / Video

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit în sala de judecată. Ce acuzații i-a adus fosta soție

Sursă foto: Captură foto Instagram Gina și Oana Matache

Gina Matache, mărturisiri emoționante despre divorțul fiice sale, Oana: „Nu mă așteptam. Am învățat să nu mă mai bag”

Captură video: TikTok/Jador

Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea” / Video




pixel