Anca Țurcașiu radiază de fericire: ”Suntem împreună”. Fotografia care a emoționat fanii
Data publicării:
Anca Țurcașiu a făcut o postare emoționantă pe rețelele de socializare.

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai active persoane publice pe rețelele de socializare. Frumoasa actriță radiază de fericire și este complimentată la orice pas de fanii ei, care îi apreciază atât optimismul, cât și silueta impecabilă. La doi ani de când s-a despărțit de soțul ei, comunitatea sa așteaptă să o vadă pe vedetă la brațul unui alt partener, care să o facă fericită și care să o completeze perfect. Până acolo însă, Anca Țurcașiu este înconjurată tot timpul de oameni dragi ei, care îi fac viața mai frumoasă și care se bucură alături de ea de această etapă ”nouă”. În ultima fotografie postată în mediul online, artista este cu zâmbetul până la urechi, alături de tatăl ei, care își serbează aniversarea de 85 de ani. 

„Zâmbete calde și bune! Doina și tata fericiți, doar pentru simplul fapt că SUNTEM ÎMPREUNĂ azi. 3 august , când tata împlinește 85 de ani!”, a scris Anca Țurcașiu în dreptul fotografiei.

Cum arată viața sentimentală a Ancăi Țurcașiu, după divorț: ”Sunt răsfățată și iubită”. Principalele calități pe care trebuie să le aibă partenerul ei

”La mulți ani! Să-ți trăiască și să vă bucurați că sunteți împreună. Să fie sănătos și multe bucurii”, ”La mulți ani, sănătoși! (de la tata ai gena bună, arată foarte bine domnul )”, La mulți ani pentru tatăl dvs! Multă sănătate!!!”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Anca Țurcașiu la fotografie. 

 

 

Cum a trecut actrița peste divorț

Anca Țurcașiu este exemplul clar al unei femei puternice, care a reușit să treacă peste orice greutate și să o ia de la capăt. Frumoasa actriță s-a despărțit de tatăl copilului ei în 2020, veste ce i-a luat prin surprindere întreaga comunitate. Chiar dacă aceștia au fost mereu foarte discreți, în ceea ce privește viața personală și motivul despărțirii, vedeta spune acum faptul că a trecut cu greu peste acea cumpănă și că ai nevoie de curaj, ca să faci acest pas important.

„Îți trebuie foarte mult curaj. Toate fricile astea pe care noi le avem sunt o dovadă de nesiguranță. Până la urmă, vrei să ai o siguranță, să ai în jurul tău spațiul acela cu care ai devenit confortabil. Și atunci când toate lucrurile se destramă, se rup din orice fel de motiv, nu mă refer neapărat la un divorț, ci la orice, o moarte, o despărțire, ai pierdut o avere, o destabilizare de genul acesta creează foarte multe spaime, foarte multe frici, și lecția cea mai puternică pe care am învățat-o în timp a fost că suntem atât de puternici, mult mai puternici decât credem noi despre noi. Și că niciodată nu suntem singuri. Atunci când avem impresia că suntem singuri,niciodată nu suntem singuri.”, a declarat Anca Țurcașiu potrivit viva.

Anca Țurcașiu, siluetă de invidiat, la 52 de ani. ”Mai mult de 25 de ani nu ai”. Cum arată actrița în costum de baie / FOTO

 

 

Anca Țurcașiu a apelat la ajutorul psihologului, după divorț

Mai mult, îndrăgita actriță recunoaște faptul că a fost nevoie de ajutorul specialiștilor, pentru a trece cât mai bine peste acea perioadă dificilă. 

„Da, cred foarte mult în asta și primești foarte mult ajutor. E o nevoie, pentru că tu te vezi din alt unghi, te vezi subiectiv, ori cineva care te vede din afară și cu care stai de vorbă îți deschide ochii către adevăr și realitate, pe care tu nu o poți percepe decât prin prisma emoțiilor pe care le ai în momentul respectiv și e de foarte mare ajutor. Am fost la psiholog după divorț. Am avut nevoie de sprijin.”, a mai spus actrița.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actriță  anca turcasiu  divort  relatie 


DC Media Group Audience

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 aprilie, cu Anca Dimancea. Zodia care o va duce excepțional: „Prosperitate, rezultate”

Horoscop Alina Bădic 17 – 23 martie 2024. Zodia care va da lovitura

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Ce aduce 2024 în funcție de cifra de destin. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cum îți va merge în dragoste în acest an

PETRA PINTELEI

Petra Pintelei, o tânără nevăzătoare pe care toți românii ar trebui să o cunoască! Știe șase limbi străine, se machiază singură și muncește pe calculator / video

 Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Astro Fanatik

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Avertisment pentru 3 zodii

Sursă foto: Captură video Românii au Talent / VOYO

Crețu Daria Ioana, moment de excepție la Românii au Talent. Andra: Nu pare că a cântat un copil pe scenă, pare că a cântat un om cu foarte multă experiență

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 18 - 24 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de „succes, reușită și un contract semnat”

Captură video: Voyo

Condițiile grele îi fac pe Războinici să recurgă la tot felul de metode. Iancu Sterp a încercat să-și facă papuci din lemn la Survivor All Stars

Românii au Talent

Românii au talent: Karlos Tănăsescu recită din Eminescu și face calcule cu sute de numere, în același timp. Andra: Mi s-a făcut pielea de găină!

Românii au Talent

Edina i-a cucerit pe cei 4 jurați de la Românii au Talent. Andra: Îmi dă speranță că viitorul arată bine

Daniela Simulescu, captură video Youtube

Marte intră în Pești, din 23 martie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Iulia Vântur, Teo Trandafir/ captură video Youtube, Kanal D2

Iulia Vântur, scoasă din minți de Teo Trandafir. A fost luată la rost în direct despre „relația” cu Salman Khan: „Nu pare că aveți chimie, ci că faci parte din stafful lui”



pixel