Anca Țurcașiu, secretele din spatele look-ului ei de invidiat. "Este un mod de viață această alimentație, dar eu nu dau sfaturi nimănui."
Data actualizării:
Data publicării:
Anca Țurcașiu deși a trecut de pragul celor 50 de ani nu prididește în a uimi publicul cu aspectul ei de puștoaică. Tenul proaspăt și silueta de invidiat sunt două dintre aspectele care, în mod cert, nu îi trădează vârstă. Foarte activă pe rețelele de socializare, frumoasa cântăreață nu ține doar pentru ea secretele ci le împărtășește cu toți cei doritori, în a-și schimbă stilul de viață.

 

Vedeta a declarat în nenumărate rânduri, că a renunțat, în urmă cu treizeci de  ani, în a mai consuma carne în alimentația sa, fapt care  avea să îi schimbe radical viața dar și tonusul. 

„N-am fost o carnivoră de fel. Nu a avut legătură cu a fi mai sănătoasă sau a arăta într-un fel. Este un mod de viață această alimentație, dar eu nu dau sfaturi nimănui.

Fiecare are anumite pofte, anumite plăceri. Mănânc din când în când pește. Mi-am dat seama că nu-mi place carnea și am renunțat la ea. 

Mâncam doar ce puteam alege de pe masă fără carne, pentru că nu-mi plăcea. Ulterior s-a dovedit că analizele mele erau foarte bune și am mers pe drumul ăsta și mă simt foarte bine.

Aș vrea să dau timpul înapoi, să mănânc carne dimineața, la prânz și seara și să văd care-i diferența. Este imposibil”, declara vedeta acum ceva timp, într-o emisiune tv, despre decizia ei de a renunța la carne.

În urmă cu câțiva ani, tot ea avea să dezvăluiască cele 7 reguli, pe care și le-a stabilit în timp și  de la care nu se abate niciodată, ținând foarte mult la look-ul ei de invidiat, conform eva.ro

Acordă atenţie somnului, alimentaţiei şi sportului


"Am grijă în permanenţă de regimul meu alimentar, de orarul meu de somn şi de programul meu de sport. Mi-am educat metabolismul şi am grijă să nu acumulez kilograme pe care apoi mi-ar fi foarte greu să le dau jos. Beau ceaiuri, apă şi mănânc multe legume crude pentru a avea o digestie bună",

Bea multă apă şi ceaiuri

Hidratarea joacă un rol esențial atunci cînd îți dorești un look de invidiat și o sănătate de fier, a precizat Anca în nenumărate rânduri. 


Consumă fructe şi legume crude zilnic

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că fructele și legumele sunt alimentele de bază, în alimentația vedetei, fiecare fel de mîncare conținînd roadele pământului, din abundență. 

Nu mănâncă deloc carne


"De 22 de ani nu mai mănânc carne. Am citit nişte cărţi despre asta şi am încercat. Sunt ovo-lacto-vegetariană şi mă simt extraordinar. Eu sunt o persoană care nu iubeşte carnea, deci a fost ceva natural, nu mi-a fost deloc greu. Nu fac caz de lucrul acesta, iar băieţilor mei le gătesc normal. Doar eu fac parte din această categorie, a ovo-lacto-vegetarienilor. Mai fac şi eu excese, dar cu măsură. De exemplu, dacă am avut o zi în care am mâncat cu plăcere două felii de tort, câteva zile după aceea beau un pahar cu apă, mănânc un măr sau un iaurt"

Mănâncă zilnic ardei iuţi


“Am tot fost întrebată cum mă menţin în formă. Nu-mi place să vorbesc despre asta! E ceva mai aparte. Mănânc ardei iuţi. Mulţi. Cred că de asta îmi menţin talia! Câţi mănânc? 7-8 pe zi, poate şi mai mulţi!“

Face sport cu regularitate

 

Sunt deja bine cunoscute, exercițiile pe care vedeta le postează în mediul online și disciplina cu care aceasta le execută, indiferent unde s-ar afla, în vacanăte sau acasă


Mănâncă sănătos şi la ore fixe


"Hrana este un element foarte important. Trebuie să mănânci cât trebuie, ce trebuie şi la ce oră trebuie. Mănânc ca un bebeluş din 3 în 3 ore. Îmi iau mâncare cu mine în caserole dacă am o zi plină. Şi mănânc la ore fixe ceea ce trebuie".

De curând, vedetă a ieșit și pe TikTok cu o rețeta vegetariană așa cum ne-a obișnuit, dar care se potrivește perfect acum, în Postul Paștelui. Într-un cadru romantic, decorat cu lumânări, vedeta le-a arătat celor ce o urmăresc, cina pe care și-a pregătit-o ea: vinete coapte la cuptor, amestecate cu pastă de tahini, însoțite de o salată de varză cu măr și năut copt în cuptor, cu măsline.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Cristina Nacar
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: anca turcasiu  dietă  secrete 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel