Anda Adam, apariție de senzație. Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de artistă la petrecere / Foto în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Anda Adam a strălucit la propriu și la petrecere. Artista a purtat o rochie de mireasă cu care a făcut senzație, iar invitații nu și-au putut lua ochii de la ea.

Anda și Yosif Adam au trăit una dintre cele mai frumoase momente din viața lor de cuplu. În urmă cu o zi, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, după ce, în luna decembrie 2022 au spus marele marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă. Au avut parte de o nuntă ca în povești, exact așa cum au visat, o zi plină de emoții pe care au trăit-o alături de cei dragi inimii lor.

Cununia religioasă a avut loc la Mănăstirea Cașin. Cei doi miri au fost cununați de trei preoți într-o ceremonie religioasă impresionantă. Vizibili emoționați, Anda și Yosif Adam și-au jurat iubire veșnică și au spus marele „DA” în fața lui Dumnezeu. Familia și prietenii le-au fost alături, bucurându-se alături de ei și felicitându-i pentru că au început un nou capitol din viața lor, ca soț și soție.

Te-ar putea interesa și: Anda Adam și Yosif Mohaci au spus marele „DA!”. Imagini spectaculoase de la nuntă / Foto

Cum a arătat prima rochie de mireasă. Vedeta a strălucit la propriu într-o rochie stil prințesă care a cântărit 25 de kilograme

Artista a pășit în fața altarului într-o rochie de mireasă, stil prințesă, care a strălucit la propriu și cu care a eclipsat toate privirile. Nu a fost însă ușor, pentru că ținuta miresei a avut nici mai mult, nici mai puțin de 25 de kilograme. Nici mirele nu a fost mai prejos. Yosif Adam a optat pentru un costum în nuanțele alb-negru. 

După ce s-au cununat religios, mirii au mers să se distreze pe cinste la petrecerea care a avut loc într-un club de fițe din Capitală! Startul distracției s-a dat încă din autobuz, acolo unde a avut loc o petrecere pe cinste.

Te-ar putea interesa și: Vali Vijelie, în ipostaze apropiate alături de o altă femeie: „Altă poftă a inimii”. Cine e blondina cu care s-a afișat artistul / Foto

Te-ar putea interesa și: Alex Velea a rupt tăcerea, după 10 ani de la divorțul de prima soție, Ana Maria Mircea. Adevăratul motiv pentru care și-au spus „adio”

Anda Adam, apariție de senzație. Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de artistă la petrecere

A fost cea mai spectaculoasă nuntă a anului. Peste 500 de oameni au fost prezenți la local, iar atmosfera a fost senzațională. Printre artiștii care au cântat la marele eveniment s-au numărat Oana Radu, Florin Salam, Tzancă Uraganu, Mr. Juve și Cocoș de la Călărași. După câteva ore de când s-a dat startul petrecerii, Anda Adam și-a schimbat rochia de mireasă cu una la fel de spectaculoasă precum cea de la cununia religioasă.

Cea de-a doua rochie nu a mai fost de prințesă și nici la fel de voluminoasă ca prima. Artista a optat pentru o rochie de mireasă crem tip sirenă, cu pietre prețioase, mâneci supradimensionate și cu crăpătură pe picior. Și Yosif Adam și-a schimbat ținuta. Mirele a optat de această dată pentru un costum negru și o cămașă albă.

Te-ar putea interesa și: Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Te-ar putea interesa și: CRBL, pregătit de o nouă căsnicie. Artistul a făcut mărturisiri neașteptate, la trei luni de la divorț: „Nu excludem nimic. Poimâine pot să mă însor”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Captură video: TikTok/Jador

Jador vrea să-și spargă și al doilea televizor? Cântărețul de manele a răbufnit în mediul online: „O să-l sparg și pe ăsta”




pixel