Anda Adam și Yosif Mohaci, nuntă cu 500 de invitați. Unde va avea loc petrecerea: „Nu va fi într-un restaurant. Va fi atipică”
Data publicării:
Anda Adam și Yosif Mohaci își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu pe 29 iunie. Petrecerea nu va avea însă loc într-un restaurant, așa cum se obișnuiește. Cei doi au ales o locație atipică pentru marele eveniment, la care vor veni 500 de invitați.

Anda Adam și Yosif Mohaci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Cei doi s-au căsătorit civil în anul 2022, iar acum urmează să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu. Pe 29 iunie va avea loc nunta, la care vor participa 500 de invitați. Într-o postare pe pagina sa de Instagram, artista a anunțat că petrecerea nu va avea loc într-un restaurant, așa cum se obișnuiește, ci va fi un eveniment atipic.

Anda Adam și Yosif Mohaci, nuntă cu 500 de invitați. Unde va avea loc petrecerea

Mai este doar o lună până când Anda Adam și Yosif Mohaci vor spune „Da” în fața lui Dumnezeu. Pe 29 iunie, artista și soțul ei vor îmbrăca rochia de mireasă și costumul de ginere. La nuntă vor veni 500 de invitați și, deși toată lumea se aștepta ca petrecerea să aibă loc într-un restaurant, Anda Adam a anunțat pe pagina sa de Instagram că nunta lor va fi una atipică și vor sărbători, de fapt, într-un club.

„Suntem pregătiți să facem o nuntă ca în povești, așa că, pe 29 iunie voi îmbrăca rochia de mireasă. Va fi o nuntă atipică, în club, nu într-un restaurant și ne pregătim intens pentru ziua cea mare. Să ne țineți pumnii să ne iasă totul așa cum am dorit”, a scris Anda Adam, pe pagina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ????????NDA ADAM ???? (@andaadam)

Te-ar putea interesa și: Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”

Anda Adam și Yosif Mohaci vor avea două perechi de nași

Anda Adam anunța, în urmă cu o lună, că ea și soțul ei vor avea și a doua pereche de nași, pe lângă Tzancă Uraganu și Alina Marymar. Artista a precizat că cea de-a doua pereche de părinți spirituali nu sunt români, dar sunt cunoscuți, însă nu a vrut să dezvăluie cine sunt aceștia.

„Pe 29 iunie iunie vrem să facem nunta, deci facem cununia religioasă și după petrecerea. Invitațiile începem să le dăm de săptămâna viitoare, că abia ne-am întors din vacanță și nu aveam când. Vor fi vreo 500 de persoane. Jumătate vor veni din străinătate, Paris, Elveția, Milano. Noi de aceea am fost puțini indeciși, că nu știam dacă să facem nunta aici sau la Paris, pentru că el este născut la Paris, este francez. 80% din invitații din partea lui vor veni de acolo, restul sunt ai mei, de aici. Avem o echipă întreagă pentru organizare. Naș va fi Tzancă Uraganu și va mai fi o pereche de nași. Ei nu sunt din România, dar sunt cunoscuți. O să spunem la momentul oportun, putem să spunem că sunt artiști internaționali”, a spus Anda Adam la „Xtra Night Show”.

Te-ar putea interesa și: Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Motivul pentru care Yosif Mohaci, soțul Andei Adam, a luat numele de familie al artistei

Anda Adam a fost cerută în căsătorie într-o destinație de vis Cappadocia. La scurt timp, cei doi s-au căsătorit civil. Cu toate acestea, puțini știu că Yosif Mohaci a fost cel care a luat, de fapt, numele de familie al artistei. Cei doi au dezvăluit motivul pentru care au luat această decizie.

„Dacă nu spuneam «Da», eu aș fi fost refuzat, deci asta era singura ei condiție. Nu am avut de ales”, a mărturisit Joseph Adam la „Xtra Night Show”.

„Am zis «Vrei să zic da?», atunci iei numele meu”, a mai spus Anda Adam.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel