Anda Adama, EVACUATĂ din casa de la Bragadiru. Artista, obligată să plătească și cheltuielile de judecată
Anda Adam a pierdut procesul evacuării casei de la Bragadiru.

Anda Adam a pierdut procesul cu privire la evacuarea casei din Bragadiru, motiv pentru care cântăreața trebuie să se pregătească să părăsească locuința. Tribunalul Ilfov a decis că artista a ocupat acel imobil ilegal, iar decizia este definitivă. Mai mult, cântăreața este obligată să plătească și cheltuielile de judecată pentru apel proprietarilor inițiali. Se pare că paguba Andei Adam este și mai mare de atât, întrucât vedeta a investit sume generoase în acea locuință, pe care a renovat-o acum ceva timp. 

”Final de proces în cazul evacuării cântăreței Anda Adam din imobilul din Bragadiru. Apelul acesteia a fost respins de către Tribunalul Ilfov și a fost obligată și la plata cheltuielilor de judecată.”, a transmis avocatul Adrian Cuculis.

De ce este artista evacuată din casa de la Bragadiru

În urmă cu două luni, artista a primit o decizie de evacuare a  casei de la Bragadiru, aflându-se în plin proces cu proprietarii locuinței. Artista încheiase cu aceștia un contract de vânzare-cumpărare și le promisese faptul că o să achite suma integrală până la finalul anului 2020. Din cauza faptului că nu a respectat învoiala, proprietarii imobilului au ajuns la Tribunal, care, în luna mai, a decis faptul că Anda Adam stă ilegal pe acea proprietate. Artista nu a acceptat inițial decizia, a contestat-o, iar acum decizia finală se pare nu îi este favorabilă vedetei, care trebuie să evacueze imediat locuința.

Ce spunea Anda Adam despre aceste acuzații

În ciuda hotărârii instanței, vedeta spune faptul că, în realitate, ar fi vrut să cumpere locuința, dar proprietarul nu a vrut să i-o vândă, chiar dacă a plătit un avans. Mai mult, aceasta spune că a încercat deja să evacueze acea casă, însă nu i s-au acceptat cheile.

„Am vorbit cu avocatul meu. Acest imobil nu au vrut să mi-l mai vândă, deși am dat un avans. Fără să am un act de promisiune, pentru că nu aveau cum să facă. Decedase  proprietarul și trebuia să facă acte de succesiune.

Este urât ce se întâmplă. Am încercat să le predau cheile si au refuzat. Iar eu nu mai locuiesc acolo de mult timp. Se vrea doar "reclamă" pe spatele numelui meu.", a spus Anda Adam pentru Click!

Avocatul Adrian Cuculis: „Nu stătea cu chirie. Se făcuse un ante-contract de vânzare-cumpărare”

Avocatul Adrian Cuculis a explicat ce s-a întâmplat în casa din care vedeta a fost evacuată. 

„Discutăm de o evacuare cu cântec. Pentru că au trecut aproape șase luni de când proprietarul a depus cererea de evacuare. Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil situat în Ilfov și nu a mai avut banii necesari, sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească omului diferența de bani.

Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil. Nu stătea cu chirie. Se făcuse un ante-contract de vânzare-cumpărare și promisese că în intervalul de timp octombrie-decembrie ar fi urmat să plătească suma de bani prin care să i se transfere dreptul de proprietate.

Ulterior s-a rezoluționat acest act și pur și simplu a refuzat să plece din imobil. Au existat discuții în care clientul meu, proprietarul, a fost înjurat și amenințat." a spus avocatul Adrian Cuculis la Antena 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Andreea Cercel | Dată: 07 iul 2022, 10:35

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu radiază de fericire: ”Suntem împreună”. Fotografia care a emoționat fanii

Sursa foto: Monica Anghel, Facebook

Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman îi dă replica lui Marius Elisei, după acuzațiile aduse: ”Cu asta am încheiat definitiv orice discuție”

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”

Descriere foto: Adrian Năstase, sursa facebook

Ce pensie are Adrian Năstase de la statul român. Fostul premier al României a recunoscut: "Cred că este foarte puțin"

Sursa foto: Mălina Avasiloaie, Instagram

Mălina Avasiloaie, primele declarații de când a devenit mamă: ”Am devenit o feministă convinsă”. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii / EXCLUSIV

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram

Vlăduța Lupău a născut: ”Știam că îți vei alege o zi binecuvântată”. Care este numele special pe care artista l-a ales pentru bebeluș

Sursa foto: Mioara Roman, Natașa Raab, Cornel Constantiniu, facebook/ colaj foto

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”

Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. Artista a lăsat un bilet de adio: ”Viața a devenit insuportabilă”

Sursa foto: Vica Blochina și Irisha, instagram/ colaj foto

Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

Sursa foto: Oana Lis, Facebook

„E în scaun cu rotile” Oana Lis, noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis, la o săpămână după ce a fost internat într-un centru de recuperare

Sursa foto: Denisa Filcea, Instagram

Cum se descurcă Denisa Filcea în rolul de mamă: „Nici nu mă gândesc la oboseală”