Andra, declarație emoționantă despe mama ei: „Este icoana mea, este bunătatea de pe Pământ”
Data publicării:
Andra are o relație specială cu mama ei. Cea care i-a dat viață este tot cea care îi poartă grija și azi, când vedeta are 34 de ani și este și ea mamă la rândul ei. 

Andra este căsătorită cu prezentatorul Tv Cătălin Măruță. Cei doi au împreună o familie minunată, doi copii frumoși și isteți, dar și părinții care îi îndrumă în tot ce fac.


Într-un interviu recent, Andra a dezvăluit cât este de apropiată de cea care i-a dat viață. Artista povestește că nu poate să cânte nicio piesă despre mama ei, din cauza emoțiilor. 

Mai mult, soția lui Cătălin Măruță povestește că a avut și un eveniment în care ea a fost cea care s-a îngrijorat pentru mama sa. Artista era prezenta la un eveniment extrem de important. Din cauza emoțiilor, mama acesteia a avut probleme de sănătate.

 

 

Ea fiind atât de emotivă, știu că i s-a spart o venă la ochi, de tensiunea pe care a trăit-o văzându-mă pe mine așa și mi-am dat seama că nu este pentru ea. Mama este icoana mea, este bunătatea de pe Pământ. 

Nu pot să cânt nicio piesă despre mama. Ea este omul, știi spuneai tu că suntem uniți și că ne iubim, mama este omul care ne-a adunat.

Cred că un astfel de interviu îi bucură pe fanii mei, mai ales pe mama, care m-a sunat mai devreme. Trebuie anunțată că sunt în interviu, că altfel insistă și mă tot sună.


Se panichează și se întreabă ce s-a întâmplat cu Andra, deși și eu sunt mamă la rândul meu. Am 34 de ani și înțeleg abia acum ce înseamnă să fii mamă.


Mama e îngrijorată și acum să-mi fie bine, grija ei încă din copilărie este să fiu mâncată, să nu mă îmbolnăvesc. Bine, ea știa că eu sunt mereu cu tata, eram în permanență cu unul dintre părinți”, a mărturisit Andra în urmă cu puțin timp, în podcast-ul lui Mihai Morar.


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: andra  mama  maruta  mihai morar 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel