Andra, duet de excepție cu Adela Popescu. Cele două au strălucit pe scena Operei Naționale / VIDEO
Data publicării:
Andra a susținut un concert minunat de colinde, unde a avut mai mulți invitați surpriză.

Andra a susținut în seara de 5 decembrie, în Ajun de Moș Nicolae, primul concert de colinde, din turneul național „Vis de iarnă”, la Opera Națională Română. Artista și-a surprins fanii prin momente inedite, dar și prin invitați surpriză, care au urcat pe scenă alături de ea, de-a lungul serii. Așadar, printre aparițiile surpriză de la concertul susținut de îndrăgita artistă s-a numărat și Adela Popescu. Cele două vedete au cucerit imediat publicul printr-un duet de excepție, dar și prin apariția spectaculoasă. Îndrăgita prezentatoare a ales să îmbrace o rochie strălucitoare, cu paiete, lungă, care i-a scos perfect în evidență silueta. În același timp, Andra a optat și ea pentru o rochie lungă, roșie, cu un decolteu extrem de elegant. 

„O seară magică aseară, la Opera Română. Odată cu primul concert, a debutat si turneul național „Vis de Iarnă”! Sunt copleșită de mesajele voastre frumoase și de căldura cu care invitații mei speciali au acceptat invitația mea. Vă iubesc si ne vedem din nou in seara asta!”, a fost mesajul transmis de Andra, pe rețelele de socializare.

„Dar de ce să îmi doresc ceva mai mult de la Moș Nicolae?”, a scris și Adela Popescu, în mediul online. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)

 

Cele două artiste au ales să interpreteze unul dintre cele mai cunoscute colinde tradiționale românești, fermecându-i complet pe cei din sala Operei Române. 

„Superbe!”

„Minunate!”

„Frumoase si cu mult talent, amândouă!”

„Două femei perfecte cu bun simt și două mame minunate rar așa ca voi.”, au fost doar câteva dintre zecile de complimente primite de cele două artiste. 

@colinde.andra Andra și Adela Popescu în cadrul turneului "Vis de iarnă " ???????? #misiuneatiktok #5pasidebine #concert #andra #craciun #colinde ♬ sunet original - Andra colindă

 

Andra, pe aceeași scenă cu Eva, fiica ei

Momentele emoționante au continuat, iar artista și-a invitat pe scenă propria fiică, alături de care a interpretat mai multe colinde, atât în limba engleză, cât și românești. Micuța a purtat o rochie roșie, foarte asemănătoare cu cea a mamei ei și s-a bucurat de toată atenția publicului. Nu este prima dată când Eva urcă pe o asemenea scenă, astfel încât lipsa emoțiilor și spiritul dezinvolt sunt explicabile. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Maruta (@evamaruta)

 

Jorge, invitatul special al Andrei

Mulți alți artiști apreciali de la noi din țară au mai urcat seara trecută pe scenă, alături de Andra, precum Jorge, Mario Fresh, Dan Bittman sau Narcisa Suciu. Jorge i-a transmis public un mesaj îndrăgitei soliste, prin care o caracterizează a fi „cea mai bună voce a României.”

„Când am plecat din Constanța în 2003, nu-mi imaginam ca în 2022, de Crăciun, o să cânt alături de Andra, cea mai bună voce a României, pe scena Operei Naționale Române. E un Crăciun magic. Ești cu adevărat o comoară națională. Te iubim.”, a scris Jorge, pe rețelele de socializare. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JORGE (@jorgeofficial.ro)

 

Mihaela Rădulescu și-a exprimat chiar regretul din cauza faptului că nu a putut participa la cest show de excepție, care vine în întâmpinarea Sărbătorilor de Iarnă.

„Mi-ar fi plăcut mult să fiu acolo …Vis de artist”, a scris Mihaela Rădulescu într-un comentariu, pe rețelele de socializare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Adela popescu  andra  colinde  concert  duet 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel