Andra, imagine de colecție cu tatăl ei. Cât de bine seamănă cei doi / FOTO
Data publicării:
Andra a postat pe rețelele de socializare o fotografie rară cu tatăl ei. 

Andra este una dintre cele mai cunoscute și iubite cântărețe din România. Fanii o îndrăgesc atât de mult pe solistă datorită talentului său uriaș, dar și datorită naturaleței pe care a reușit să și-o păstreze în tot acest timp. Mai mult, celebra cântăreață se bucură și de una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul românesc, cei doi copii ai săi intrând extrem de repede în lumina reflectoarelor, asemenea părinților lor. Totuși, puțini sunt cei care îi cunosc părinții artistei, pe care Andra îi expune destul de rar pe rețelele de socializare.

Artista s-a întâlnit recent cu tatăl său și a ținut să imortalizeze această ocazie specială în mediul online, unde a postat o fotografie cu părintele său. Comentariile nu au întârziat să apară, fanii complimentându-i pe cei doi: ”Ce familie frumoasă sunteți”, ”Așa tată, așa fiică”, ”Frumoasa poză”, ”Un tată fericit cu fiica sa”, sunt doar câteva dintre zecile de reacții pozitive primite de Andra la fotografia postată pe Instagram.

Andra a plecat în vacanță fără Cătălin Măruță: ”Sunt doar eu și copiii”. Care este explicația artistei

Andra a plecat în vacanță fără Cătălin Măruță

Se pare că Andra s-a întâlnit cu tatăl său la mare, acolo unde a plecat într-o vacanță doar cu copiii săi, fără Cătălin Măruță. Artista le-a explicat acum câteva zile fanilor pe rețelele de socializare faptul că soțul ei nu a avut cum să-și ia liber de la locul de muncă, dar așteaptă cu nerăbdare momentul în care prezentatorul TV li se va alătura.

”Bună, dragii mei. Ce mai faceți? Vreau să vă spun că n-am mai postat nimic aici, pentru că am ajuns în vacanță și n-am avut timp când să mai filmez, sunt tot timpul după copii, dar am găsit 10 minute să stau și eu pe șezlong și să vă salut. Sunt într-o mini vacanță, doar eu cu copii, Cătălin e la muncă...Cătălin, așteptăm să iei și tu vacanța să vii și tu cu noi.”, spunea recent Andra pe rețelele de socializare.

Fiul lui Cătălin Măruță și-a făcut business, la doar 11 ani. Reacția prezentatorului TV: „Decât să cerșești...”

Cum își educă cei doi copiii

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Nu doar cei doi sunt extrem de îndrăgiți de fani, ci și copiii celor doi, care au devenit foarte cunoscuți în mediul public, asemenea părinților lor. Eva are chiar și propriul ei vlogg pe Youtube, unde o țară întreagă a putut să admire personalitatea puternică și caracterul dezinvolt al acesteia. Cuplul celebru mărturisește astfel că David este opusul surorii lui, cei doi având preocupări total diferite.

”Nu o ajută David la lecții, dar nu pentru că nu ar fi un frate mai mare iubitor și protector, ci pentru că fiecare dintre ei are programul lui și, pe cât posibil, ne propunem ca ei acasă să nu aibă teme, ci doar să se relaxeze și să se joace. Au program de after-school sau cluburi unde au diverse activități care îi pasionează, iar acasă, când ne reunim, petrecem timp împreună.”, a declarat Andra potrivit viva.

”Au preocupări foarte diferite, inclusiv din cauza vârstei, dar când vine vorba despre școală și noi vrem să își vadă fiecare de treaba lui.”, a completat-o Cătălin Măruță.

Andra dezvăluie cum reușește să se mențină în formă, după ce a slăbit: "Mă ajută faptul că..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: andra  instagram  tata  vacanță 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel