Andra, mesaj pentru cei care au sărit să o critice că nu știe imnul României: „Nu poți risca. Suntem oameni, avem emoții”
Data actualizării:
Data publicării:
Andra nu s-a mai putut abține și a transmis un mesaj pentru cei care au criticat-o că nu știe imnul României. 

Andra a apărut în fața a 50.000 de persoane, pe Arena Națională, cântând imnul național la meciul România - Elveția, care s-a încheiat cu victoria țării noastre. După interpretarea sa, artista a primit sute de mesaje de felicitări pentru interpretarea imnului, însă gurile rele nu s-au putut abține și au criticat-o pe artistă că nu a știut versurile și a citit de pe hârtie. 

Andra, mesaj pentru cei care au sărit să o critice că nu știe imnul României

Într-un videoclip postat de Cătălin Măruță pe rețelele de socializare, Andra a ținut să le mulțumească fanilor pentru miile de mesaje și felicitări. Artista nu i-a uitat nici pe cei care au sărit să o critice pentru că a citit versurile imnului de pe foaie. Vedeta a ținut să precizeze faptul că nu este ușor să cânți ceva atât de important, în fața a 50.000 de persoane. Totodată, Andra a mărturisit că acel pupitru este întotdeauna pus acolo, chiar și la alți artiști. 

„Mulțumesc că mi-ați dat atât de multe mesaje. Aș vrea să le transmitem și un mesaj pentru cei care nu au înțeles de ce am fost prompterul, o plachetă, de fapt, care este acolo mereu, pentru că am văzut-o la toți artiștii care au cântat în situațiile respective. Când cânți un imn alături de 50.000 de oameni, nu te poți risca. Este un eveniment atât de important și cu atâta lume, încât nu ai cum să mai repeți, nu există o altă dublă ca la videoclip, nu poți să îți permiți să faci vreo greșeală, pentru că este Imnul României, este ceva la care nu ai cum să greșești, iar presiunea momentului și a faptului că trebuie să cânți un cântec atât de important pentru întreaga țară, nu te poți risca să greșești. Știu toate cele patru strofe care se cântă, nu la modul că îl știu perfect și că l-am cântat de atâtea ori, dar nu te poți risca să faci vreo greșeală. Este mult prea important momentul, cântecul în sine, imnul României este mult prea important ca să îți permiți să faci vreo greșeală din cauza emoțiilor, pentru că suntem oameni, avem emoții, trăiri. Fără astea nu putem să transmitem. Este atât de onorant pentru un artist să urce pe scenă și să cânte o țară întreagă cu el, încât nu îți poți permite ca și artist profesionist să faci vreo greșeală. Așa că, eu mă bucur că a ajuns emoția mea, din suflet, la voi prin această interpretare. ”, a spus Andra.

Cătălin Măruță a ținut să își felicite soția, de care este tare mândru, în ciuda răutăților din jurul lor. 

„Mi se pare tare cum atâtea mii de mesaje ai primit, pentru că a fost senzațional. Ai fost genială! Te iubesc! Bravo! Să știți că pupitrul era acolo, așa îl aduce federația, uitați-vă și la meciurile pe care le-a avut România acasă cu alte echipe, unde alți artiști au cântat imnul, îl aveau acolo. În fine, ce mai contează? Am cea mai tare soție.”, a spus Cătălin Măruță. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Câți bani a primit Andra după ce a cântat imnul național la meciul România – Elveția

În urma interpretării sale memorabile a imnului național la meciul dintre România și Elveția, desfășurat pe Arena Națională în fața a 50.000 de spectatori, artista a fost întrebată despre suma pe care artista a primit-o pentru prestația sa.

„Sunt curios dacă ai cântat gratis”, a comentat un internaut la postarea artistei.

Andra a dezvăluit faptul că a cântat "Pro bono", adică gratuit.

„Cu siguranță! Cu cea mai mare plăcere pentru astfel de momente, întotdeauna Pro bono!”, a răspuns artista.

 


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   andra  critici  imnul romaniei  mesaj 


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel