Andra, moment penibil în brațele lui Gigi Becali: „Cântam cu gura închisă de teamă”
Data publicării:
Andra a povestit cele mai penibile momente pe care le-a trăit pe scenă.

Andra are ani de activitate pe scena românească, fiind una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră. Acest lucru nu i-a adus doar notorietate și mult succes, ci și extrem de multe momente amuzante, de care artista își amintește și astăzi. Una dintre cele mai memorabile situații este însă strâns legată de Gigi Becali. Totul s-a întâmplat în urmă cu mult timp, când solista susținea un concert, la care omul de afaceri era și el invitat. Dacă l-a început, Becali nu știa cine este pe scenă, când a realizat asta, a făcut un gest care a lăsat însă câteva urmări pe fața îndrăgitei cântărețe.

„Mi s-a întâmplat odată, eram la o petrecere a unui cazino, asta de mult timp, nu aveam încă trupa. Domnul Becali a venit la petrecerea asta, în primă fază s-a uitat, a zis cine e fata asta, că eu citesc pe buze, am chestia asta și în momentul în care am început să cânt „Vreau sărutarea ta”, și-a dat seama cine sunt, pentru că îi plăcea foarte mult melodia. S-a ridicat, a venit, m-a luat în brațe, iar eu cum cântam, mi-am dat cu microfonul în dinte, de mi-am ciobit dintele. De teamă că nu știam dacă-i mult luat din dinte, cântam cu gura închisă. Apoi, când m-a lăsat jos, le întrebam pe fete dacă mai aveam dintele. El nu știe, nu i-am zis.”, a declarat Andra, în podcastului lui Mihai Bobonete.

Citește și: „Am nevoie de mai multă atenție”. Andra, probleme în căsnicia cu Măruță: „Plâng, mă descarc. Sunt tensiuni”

Moment penibil alături de Dan Bittman

Nu e singurul „accident” trăit însă de Andra pe scenă. Artista a mai avut parte de câteva, care au legătură tot cu dantura. De data aceasta însă, protagonistul incidentului a fost nimeni altul decât Dan Bittman

„Mi s-a mai întâmplat și cu Dan Bittman, cânta „Și îngerii au demonii lor” și mi-a dat cu cotul în microfon, iar microfonul mi-a intrat în dinți. Nici el nu cred că știe că s-a întâmplat acest lucru, dar s-a auzit teribil de tare.

Am mai pățit o dată la Bacău, aveam niște mingi imense și erau dansatori care aruncau în public, iar unul din public a fost foarte inspirat și l-a trimis înapoi, dar eu cântam cu ochii închiși, că trăiam piese. A intrat mingea în microfon.”, a continuat artista.

VEZI  și: „Despărțirea este grea”. Cine e femeia după care a suferit Cătălin Măruță și cum l-a ajutat să o cunoască pe Andra

Artista, o gospodină desăvârșită

Andra nu e doar o artistă excelentă, ci și o gospodină desăvârșită. Chiar dacă este mai mereu pe drumuri, vedeta le face pe plac mereu celor dragi, cu fel de fel de preparate pe care le-a descoperit, la rândul ei, în copilărie.

„Eu de două ori am mâncat la tine de când suntem vecini. Prima dată am mâncat sarmale și, nu vă exagerez, o sarma era cât paharul ăsta, exact sarmale oltenești, ca pe vremuri. Iar ultima oară a venit Maria (n.r. fiica lui Bobonete), a fost la voi și a venit cu niște chestii, care inițial am crezut că sunt niște cococele sau nu știu ce. Erau într-o folie de staniol trei de-alea cu câte patru. Și am zis să gust și eu una. Iar la un moment dat m-a întrebat Ocrav (n.r. fiul) ce a fost acolo, adică el nu a mai apucat”, a mai spus Bononete.

„Da, așa am fost crescută. În Ardeal se știe, se gătește cu sosuri, așa am crescut. Îmi place să și gătesc, îmi place să mă uit pe net la tot felul de rețete și le și încerc. Îmi place să gătesc, îmi place să mănânc. Am și partener la chestia asta. Ne-am potrivit foarte tare la chestia asta. Cătălin nu e fandosit la mâncare.”, a răspuns artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: andra  concert  gigi becali  moment penibil 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel