Andreea Antonescu, clipe teribile în plină noapte. Momentul care a panicat-o pe artistă atât de tare încât s-a ascuns sub bordul mașinii
Data actualizării:
Data publicării:
Celebritatea vine cu multe momente frumoase, însă vedetele nu sunt ferite nici de experințele neplăcute. Una dintre acestea este chiar Andreea Antonescu, care a povestit recent prin ce a trecut din cauza unui paparazzo.

Andreea Antonescu este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Ea a cunoscut celebritatea de la o vârstă fragedă, atunci când a format trupa Andre, alături de Andreea Bălan. Deși celebritatea vine cu momente frumoase, ea atrage după sine și expunerea publică, care poate transforma unele experiențe în adevărate momente neplăcute. Într-un interviu pentru Ego, Andreea Antonescu a povestit despre o experiență din trecut în care a avut de-a face cu paparazzi.

Andreea Antonescu, clipe teribile în plină noapte. Momentul care a panicat-o pe artistă atât de tare încât s-a ascuns sub bordul mașinii: „M-am speriat foarte tare”

Într-o seară, când se afla cu fostul ei soț, Traian Spak, și o prietenă, un paparazzo a sărit pe parbrizul mașinii sale. Artista s-a speriat atât de tare încât s-a ascuns sub bordul mașinii.

„Mi s-a întâmplat se fiu fugărită de paparazzi. Se întâmplă și s-a întâmplat cam tot timpul. Astăzi paparazzi se comportă foarte frumos și civilizat, nu am ce spune. La un moment dat, în schimb, s-a întâmplat ceva când eram cu Traian, nu aveam nimic de ascuns, eram oficial într-o relație. Ba, mai mult, era și o prietenă de-ale mele. Era destul de târziu, cred că 8 sau 9 seara, ieșisem dintr-un mall și un paparazzo a sărit pe mașina mea efectiv. A sărit pe parbriz.

Nu aveam ceva de ascuns, dar m-am speriat foarte tare și m-am ascuns sub bord de frică. Acela a fost singurul episod. Am mai avut bodyguarzi, dar când ieșeam pe stradă nu exista așa ceva. Întotdeauna m-am considerat un om normal și am considerat că pot trăi frumos între oameni”, a mărturisit Andreea Antonescu pentru Ego.

Te-ar putea interesa și: Daiana Estera, ultima iubită a lui Irinel Columbeanu, dezvăluiri incredibile. Cum și-ar fi pierdut fostul milionar toată averea: „Este un om naiv”

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Cristi Brancu refuză să-și expună fiul în mediul online: „Am eliminat tot mai mult interacțiunea asta”

„De-a lungul timpului, pe stradă sau la concerte, oamenii s-au purtat frumos cu mine, mi-au adresat cuvinte frumoase”

Cu toate acestea, Andreea Antonescu recunoaște că fanii s-au comportat mereu frumos cu ea, atât pe stradă, cât și la concerte. Deși la spectacole există o securitate, artista a mărturisit că nu a avut niciodată nevoie de pază în viața de zi cu zi.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu, de-a lungul timpului, pe stradă sau la concerte, oamenii s-au purtat frumos cu mine, mi-au adresat cuvinte frumoase. Nu am simțit vreodată că e cazul să ies în public. Da, la concerte este cu totul altceva! Sunt mii de oameni, se pot întâmpla multe lucruri nefericite, astfel că există o securitate, există pază, există poliție și mai multe. Dar așa, în viața de zi cu zi, nu!”, a mărturisit Andreea Antonescu pentru Ego.

Te-ar putea interesa și: Tradiția pe care Theo Rose nu o respectă când Sasha împlinește un an: „Nu prea suntem adepții”

Te-ar putea interesa și: Povestea incredibilă a lui Cristian Ceaușu. Câștigătorul Românii au Talent s-a apucat de cântat la nai la 6 ani, pentru a se vindeca de astm

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete

Cristina Herea și Alexandru Chiciu s-au despărțit

Cristina Herea și Alexandru Chiciu nu mai sunt împreună.


DC Media Group Audience

Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Andreea Bălan explică de ce nu au voie fetițele ei cu telefoane și tablete până la 12 ani: Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV

Youtube / Ameritat cu Nasrin

Reghecampf rupe tăcerea în legătură cu Bebeto: Relația nu e în regulă / Vom avea o discuție „necontrolată”

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook

Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Reghecampf pregătește nunta surpriză cu Corina Caciuc: Urmează căsătorie / Am depășit targetul

Youtube / Te ascult, Ilinca Vandici

„Mai bine mor, mai bine mă ia Dumnezeu”. Alex Velea, după ce a fost întrebat de criza de la 40 de ani: Uneori o terorizez pe nevastă-mea

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 1 - 7 iulie. Zodia care are mare noroc la bani


E oficial! Ladislau Boloni și FC Metz sunt istorie!

Anunțul a fost publicat pe rețelele sociale ale clubului...



pixel