Andreea Antonescu, la un pas de moarte. Cu ce afecțiune gravă a fost diagnosticată artista: „Șansele mele de a trăi erau minime”
Data publicării:
Andreea Antonescu a dezvăluit cum a fost la un pas de moarte, după ce a fost diagnosticată cu o afecțiune gravă. 

Andreea Antonescu a fost la un pas de tragedie, când avea doar doi ani. Artista s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, care i-au pus viața în pericol. Vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre drama care i-a marcat copilăria. 

Andreea Antonescu, la un pas de moarte, din cauza unor probleme grave de sănătate

Artista a fost invitată în cadrul unui podcast, acolo unde a dezvăluit cum a fost la un pas de moarte, la vârsta de doar doi ani. Andreea Antonescu a recunoscut că părinții săi au intrat în stare de șoc, după ce a aflat că fiica lor suferă de sindrom nefrotic mixt, o boală gravă la rinichi care îi pregăteau pe aceștia pentru ceea ce putea fi mai rău.

„ Când am fost micuță, am fost foarte bolnavă. Am suferit de un sindrom nefrotic mixt. Este prima oară când eu dezbat acest subiect. O infecție la ambii rinichi. Am fost internată la Fundeni, aveam vârsta de doi ani. Am fost internată timp de șase luni. Șansele ca eu să trăiesc erau micuțe, minime, acesta a fost și motivul pentru care medicii i-au recomandat tatălui meu să mai încerce să facă un copil, pentru a nu o pierde și pe mama, mama care mă iubea extrem de tare”, a spus cântăreața.

Andreea Antonescu: „Șansele mele de a trăi erau minime”

Vedeta a povestit că medicii au fost reținuți cu privire la șansele de supraviețuire ale artistei. Cu toate astea, o minune a făcut ca Andreea Antonescu să treacă cu bine peste această cumpănă. 

„Șansele mele de a trăi, de a supraviețui, erau minime. Erau acte pentru a pleca undeva în Belgia, la tratament. Cu toate acestea, medicii din Spitalul Fundeni nu mi-au dat nici măcar în altă țară șanse de supraviețuire. Atunci, practic, destinul meu a fost considerat un miracol. De asta ai mei au considerat că sunt norocoasă și tocmai de asta au încercat să mă ghideze și să mă așeze pe un drum sau pe câteva drumuri în care să considere ei că aș putea reuși eu”, a mărturisit vedeta în cadrul podcastului  În oglindă.

Ce spune Andreea Antonescu despre împăcarea cu Victor Vrînceanu

După divorțul de Traian Spak, tatăl primei sale fetițe, Andreea Antonescu părea să își fi găsit liniștea și fericirea în brațele jurnalistului Victor Vrânceanu. Cei doi anunțau, anul trecut, că urmează să devină părinți. Dragostea plutea în jurul lor și nimic nu avea să prevestească ceea ce a urmat. La trei luni de la nașterea fiicei lor, Andreea și Victor au pus capăt relației. 

„Așa a fost să fie! Exact cum am declarat, a fost o decizie luată de comun acord, dorindu-ne și făcând în continuare amândoi totul pentru ca bebelina să aibă o viață fericită, liniștită”, a declarat Andreea Antonescu pentru Viva. 

Întrebată dacă vede vreo șansă de împăcare și dacă nu cumva tocmai viața de părinți să fi influențat relația lor, Andreea a dezvăluit că nu spune „nu” unei eventuale împăcări însă că deocamdată nu s-a pus problema de așa ceva. 

„Cu siguranță schimbă mult un cuplu venirea unui copil pe lume și da, nu e ușor de gestionat! Viața m-a învățat ca niciodată să nu mai spun niciodată, așa că tot ce pot afirma e că aceasta este situația prezentă. Știm ce facem în momentul acesta, niciodată cu ce ne poate surprinde următoarea secundă, în bine sau rău.”, a spus Andreea Antonescu, conform sursei citate mai sus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Andreea Antonescu  boala  diagnostic 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel