Andreea Antonescu, la un pas de moarte. Cu ce afecțiune gravă a fost diagnosticată artista: „Șansele mele de a trăi erau minime”
Andreea Antonescu a dezvăluit cum a fost la un pas de moarte, după ce a fost diagnosticată cu o afecțiune gravă. 

Andreea Antonescu a fost la un pas de tragedie, când avea doar doi ani. Artista s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, care i-au pus viața în pericol. Vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre drama care i-a marcat copilăria. 

Andreea Antonescu, la un pas de moarte, din cauza unor probleme grave de sănătate

Artista a fost invitată în cadrul unui podcast, acolo unde a dezvăluit cum a fost la un pas de moarte, la vârsta de doar doi ani. Andreea Antonescu a recunoscut că părinții săi au intrat în stare de șoc, după ce a aflat că fiica lor suferă de sindrom nefrotic mixt, o boală gravă la rinichi care îi pregăteau pe aceștia pentru ceea ce putea fi mai rău.

„ Când am fost micuță, am fost foarte bolnavă. Am suferit de un sindrom nefrotic mixt. Este prima oară când eu dezbat acest subiect. O infecție la ambii rinichi. Am fost internată la Fundeni, aveam vârsta de doi ani. Am fost internată timp de șase luni. Șansele ca eu să trăiesc erau micuțe, minime, acesta a fost și motivul pentru care medicii i-au recomandat tatălui meu să mai încerce să facă un copil, pentru a nu o pierde și pe mama, mama care mă iubea extrem de tare”, a spus cântăreața.

Andreea Antonescu: „Șansele mele de a trăi erau minime”

Vedeta a povestit că medicii au fost reținuți cu privire la șansele de supraviețuire ale artistei. Cu toate astea, o minune a făcut ca Andreea Antonescu să treacă cu bine peste această cumpănă. 

„Șansele mele de a trăi, de a supraviețui, erau minime. Erau acte pentru a pleca undeva în Belgia, la tratament. Cu toate acestea, medicii din Spitalul Fundeni nu mi-au dat nici măcar în altă țară șanse de supraviețuire. Atunci, practic, destinul meu a fost considerat un miracol. De asta ai mei au considerat că sunt norocoasă și tocmai de asta au încercat să mă ghideze și să mă așeze pe un drum sau pe câteva drumuri în care să considere ei că aș putea reuși eu”, a mărturisit vedeta în cadrul podcastului  În oglindă.

Ce spune Andreea Antonescu despre împăcarea cu Victor Vrînceanu

După divorțul de Traian Spak, tatăl primei sale fetițe, Andreea Antonescu părea să își fi găsit liniștea și fericirea în brațele jurnalistului Victor Vrânceanu. Cei doi anunțau, anul trecut, că urmează să devină părinți. Dragostea plutea în jurul lor și nimic nu avea să prevestească ceea ce a urmat. La trei luni de la nașterea fiicei lor, Andreea și Victor au pus capăt relației. 

„Așa a fost să fie! Exact cum am declarat, a fost o decizie luată de comun acord, dorindu-ne și făcând în continuare amândoi totul pentru ca bebelina să aibă o viață fericită, liniștită”, a declarat Andreea Antonescu pentru Viva. 

Întrebată dacă vede vreo șansă de împăcare și dacă nu cumva tocmai viața de părinți să fi influențat relația lor, Andreea a dezvăluit că nu spune „nu” unei eventuale împăcări însă că deocamdată nu s-a pus problema de așa ceva. 

„Cu siguranță schimbă mult un cuplu venirea unui copil pe lume și da, nu e ușor de gestionat! Viața m-a învățat ca niciodată să nu mai spun niciodată, așa că tot ce pot afirma e că aceasta este situația prezentă. Știm ce facem în momentul acesta, niciodată cu ce ne poate surprinde următoarea secundă, în bine sau rău.”, a spus Andreea Antonescu, conform sursei citate mai sus. 

Data: 26 apr 2023, 13:17
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Andreea Antonescu  boala  diagnostic 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Topul celor mai puternice zodii. Mihai Voropchievici: „Reușesc să treacă singuri peste orice obstacol”

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Horoscop pentru întreaga lună octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura: „Câștiguri pe toată linia”

Mircea Radu, arhivă Metropola TV

Veste de ultimă oră despre Mircea Radu. Românii i-au sărit în ajutor: „Ce înseamnă solidaritatea”

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Chef Joseph Hadad, sursa foto Facebook, freepik.com

Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

foto Freepik

Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Carmen Tănase, captură video Youtube

Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...