Andreea Antonescu, lecția emoționantă primită de la tatăl ei: „A fost șocant pentru mine. Mă trimitea pe scenă nemachiată”. Ce încerca acesta să o învețe
Andreea Antonescu a avut o copilărie interesantă în care nu au lipsit bunele maniere și, mai ales, învățăturile tatălui care au format-o pe artista de azi. Mesajul tatălui artistei este incredibil.

Andreea Antonescu, renumita colegă de trupă a Andreei Bălan încă din copilărie, a mărturisit cum s-a apropiat de arta muzicală și ce însemnat pentru aceasta efortul către industrie. Încă de mică a fost pasionată de muzică, iar talentul a precedat-o peste tot pe unde a mers. Artista recunoaște că nu a fost neapărat o corvoadă să se dedice muzicii, mai ales cu educația primită de la tatăl său care a format-o până la anii maturității.

Alegerile din  copilărie: muzica în detrimentul copiilor din fața blocului

În cadrul podcastului Ameritat cu Nasrin, artista dezvăluie experiențele prin care a trecut încă de mică și cum s-a confruntat cu cele mai mari provocări ale sale în domeniul muzical. Un factor ce a participat la tot acest demers a fost tatăl acesteia care mereu a îndrumat-o spre a fi nu numai un om mai bun, dar și o artistă mai bună. Deși inițial nu a acceptat să o lase pe Andreea Antonescu să parcurgă o carieră muzicală, cu norocul mamei și al bunicii, aceasta a reușit să îl înduplece și pe părintele care se opunea, fiindu-I astfel alături până la final.

„Eu de când mă știu, de la primele amintiri, de la 3 ani, mi-am dorit atât de mult să cânt încât nu a existat vreodată corvoada asta să am de ales...aveam varianta de a mă juca în fața blocului cu copiii sau aveam varianta de a avea un spectacol, concert în Galați, și atunci mă duceam cu toată inima și tot sufletul, iar în principal mă duceam cu toată inima la ce însemna pregătire în chestia asta, era wow pentru mine să merg la Radio Galați și să înregistrez două melodii, sau să intru la Palatul Copiilor, unde erau destul de greu și ghici ce, după două săptămâni mi se dăduse o piesă pe care urma să o cânt într-un spectacol. Sunt multe lucruri de care lumea nu știe, cum ar fi faptul, spre exemplu, că în clasa a 5-a mi s-a oferit ocazia de a cânta cu estrada Teatrului Muzical din Galați și am avut un an în care aveam concert seară de seară cu trupă live, eu fiind foarte micuță la acea vreme. Eu îmi doream chestia asta, nu a fost ceva forțat.”, a spus vedeta.

Ai putea fi interesat și de: Andreea Antonescu: Medicii au spus că nu voi putea duce o sarcină până la final”. Boala cu care a fost diagnosticată în copilărie

Învățătura de neuitat pe care i-a spus-o tatăl său

Una dintre provocările pe care I le arunca tatăl Andreei era să urce pe scenă nemachiată, în timp ce Andreea Bălan era toată numai sclipici. Inginer fiind de profesie, tatăl protagonistei încerca să o educe prin toate metodele pe tânăra Andreea, cum a fost momentul când a pus-o să cânte nemachiată. Sfatul tatălui a fost unul marcant pentru tânăra vedetă:

„Erau momente în care tata mă trimitea pe scenă nemachiată, de tot. Îmi spunea „Tu ești la fel de tare, sau dacă nu ești, trebuie să fii, dincolo de această caroserie. Andreea, caroseria se strică, se duce, sunteți femei. Indiferent de ce pui pe tine sau nu, tu trebuie să te ridici sau să cobori la un anumit nivel. Ești capabilă să faci asta?”. A fost șocant pentru mine prima dată. Când am intrat în scenă și era Andreea lângă mine, iar Andreea era plină de sclipiciuri, iar eu nu aveam absolut nimic. Știi care era lucrul pe care l-am făcut? M-am ambiționat atât de tare și am dat de trei ori mai mult din mine pentru a putea suplini acel make-up. Realitatea este una singură- e o caroserie, se duce.”, a mai adăugat artista.

Puteți urmări podcastul integral aici:

 

Data: 31 mai 2023, 21:29
Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: Andreea Antonescu  copilărie  elctie de viata  muzica  nasrin 


DC Media Group Audience

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacalMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...