Andreea Antonescu, prima reacție după ce s-a speculat că ar avea o relație amoroasă cu Bordea: „Se pleacă de la o idee sinceră, dezinteresată”
Data actualizării:
Data publicării:
Andreea Antonescu neagă că ar fi avut vreo legătură amoroasă cu Bordea și se arată dezamăgită de speculațiile care au apărut prin presă. 

Lumea mondenă a fost în șoc, în ultimele săptămâni, după ce Cătălin Bordea și soția sa, Livia, au anunțat că divorțează. Șocul nu s-a oprit aici, iar la câteva zile de la finalizarea divorțului, Livia a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se săruta cu Spike, cel mai bun prieten al deja fostului ei soț. 

VEZI ȘI: Cătălin Bordea, primele declarații după ce fosta sa soție a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Spike: „Mi s-a reconfirmat, deodată cu anumite bănuieli”

VEZI ȘI: Micutzu și Cortea l-ar fi exclus demult pe Spike din viața lor. Așa-zisele atenționări pe care i le-au făcut lui Cătălin: „L-au amenințat că-i rup picioarele”

Ei bine, telenovela nu se oprește aici. În timp ce presa vuia despre pozele apărute cu fosta parteneră a lui Bordea, o altă „bârfă” se strecura în paginile tabloidelor. 

Potrivit Click, apropiații lui Bordea l-ar fi dat pe acesta în vileag cu privire la anumite conversații care ar fi avut loc între el și Andreea Antonescu. 

Trecând prin momente grele, proaspăt despărțită de tatăl fiicei sale, Andreea Antonescu i-ar fi trimis mesaje noaptea târziu comediantului. Deși ar fi fost deschis în privința unei apropieri romantice de solista de la Andre, Cătălin Bordea ar fi fost epuizat de discuțiile privitoare la fostul iubit al acesteia, Victor Vrînceanu. Văzând cum decurge discuția, comediantul ar fi renunțat la ideea unei relații romantice cu cântăreața. 

 

„M-a zăpăcit cu mesaje noaptea! Recunosc că nu aș fi zis nu, dar după ce am stat de vorbă cu ea mai mult, mi-am dat seama că nu e ce trebuie…Asta îmi lipsește acum după ce trec prin ce trec cu Livia. Mi s-a părut ciudat că vorbește foarte urât de fostul ei. Tot insista că ea e mamă și nu poate să suporte ce voia ăla. Așa că am hotărât să o dau ușor, ușor în prietenie cu ea”,  ar fi povestit Cătălin Bordea, în fața prietenilor, potrivit Click.ro.  


Prima reacție a Andreei Antonescu

“Nu trebuie să fie nicio reacție. Atâta vreme cât sunt scornite și născocite niște materiale de genul acesta, nu sunt eu cea care trebuie să dea vreo explicație. Tot ce pot să îți spun este că sunt dezamăgită, dezgustată, mâhnită că se pleacă de la o idee sinceră, dezinteresată și bazată strict pe prietenie, iar unele persoane își doresc atât de mult să o transforme în respectiva mizerie pe care ați citit-o cu toții”, a declarat Andreea Antonescu pentru Ego.

Artista neagă orice relație amoroasă cu comediantul


„Înainte de orice, mi-ar plăcea să mă bazez pe informațiile pe care voi le aveți despre mine, ca om, de-a lungul vieții. Nu mai discutăm de cuvintele pe care atât Cătălin Bordea, cât și Nelu Cortea, le-au adresat de-a lungul timpului despre mine. Repet, este un subiect pe care eu îl vreau închis. Sunt dezamăgită pentru că în 2023 mai pot să apară astfel de mizerii, pornite de la idee cum că probabil între un bărbat și o femeie nu poate exista o relație de amiciție când da, au sufletele dezamăgite, dar atât!”


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Antonescu  catalin bordea  spike  victor vranceanu 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitiv

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”Horoscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...