Andreea Bălan, adevărul despre viața sentimentală: „Statusul meu sentimental e extraordinar. Sunt foarte fericită”
Data publicării:
Andreea Bălan a dezvăluit dacă există sau nu un bărbat în viața ei personală.

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat deja de mai bine de doi ani de zile. În timp ce tatăl copiilor ei și-a refăcut de foarte mult timp viața cu Viviana Sposub, cei doi fiind în culmea fericirii, solista nu s-a afișat până acum cu niciun  nou partener, lucru care i-a pus pe fani să-și ridice un semn de întrebare. Artista este una dintre cele mai râvnite femei din România, având atât un corp de invidiat, cât și o carieră de succes, motiv pentru care aceasta este și foarte curtată. Așadar, se pare că Andreea Bălan nu neagă o posibilă relație, ba chiar se declară a fi foarte împlinită din acest punct de vedere. 

„Tot universul se bazează pe iubire și noi suntem iubire. Statusul meu sentimental e extraordinar. Sunt foarte fericită și recunoscătoare cu tot ceea ce am în viața mea.”, a declarat Andreea Bălan, potrivit viva

Te poate interesa și: ”Aici nu poți să te prefaci. Aici îți cad toate măștile!”. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, așa cum nu le-ai mai văzut niciodată

 

Cum trebuie să arate partenerul ideal al artistei

Dacă în  trecut, Andreea Bălan oferea mereu informații cu privire la sufletul său pereche sau la relațiile în care este implicată, acum aceasta refuză să mai facă acest lucru. Artista își dorește discreție, iar viața sentimentală să rămână pentru toată lumea personală.

„Îmi doresc să păstrez discreția asupra acestui subiect și să nu mai expun această parte a vieții personale. Cred că, de-a lungul timpului, viața mea amoroasă a fost prea expusă și discutată, de cele mai multe ori fără voia mea.”, a continuat ea.

 

Totuși, când vine vorba despre o posibilă nuntă, vedeta nu exclude această posibilitate, ci chiar se gândește serios la acest lucru.

„Da, de ce nu? Doar că, de fiecare dată când fac declarații despre subiect, a doua zi presa mă mărită.”, a mai spus aceasta, pentru sursa citată.

Te poate interesa și: Care este plăcerea nevinovată a Andreei Bălan: „Fără nu se poate”. Artista a recunoscut

 

„Tații pleacă, se duc, văd copii un weekend”

În urmă cu ceva timp, Andreea Bălan vorbea despre situația în care ea și fostul soț se află în prezent. Vedeta consideră că unui tată, care își vizitează rar copii, îi este mult mai ușor să își refacă viața, decât îi este mamei care trebuie, în continuare, să le ofere celor mici tot ce au nevoie pentru a crește armonios. 

„După ce te desparți de tatăl copiilor, o femeie, cu copii, își refaci mai greu viața, decât tatăl. Copiii sunt la tine, ca mamă, locuiești cu ei. Ca să-ți faci o altă relație este mai dificil, pentru că bărbatul trebuie să te ia cu tot ce ai tu, de la copii, la mamă sau la bone, e un bagaj mare, pe care doar un bărbat adevărat poate să și-l asume și un bărbat care te iubește cu adevărat. Durează acest proces. Tații pleacă, se duc, văd copii un weekend, două și își refac viața mai ușor, copii vin doar în vizită. La mame e mai greu și am decis să nu mai expun încercările mele”, a spus Andreea Bălan în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.

Citește și: Săndel Bălan, despre relația cu mama Andreei Bălan. Cum a cucerit-o pe soția sa: „I-am zis că o iubesc după 2 săptămâni”

 

Vedeta, îndoielnică cu privire la partenerii din viața sa

Mai mult, Andreea Bălan spune că acum trebuie să fie mult mai atentă la bărbații care intră în viața ei, din cauza faptului că aceștia trebuie să le ofere cel mai bun exemplu fetițelor sale. 

„Poți să-ți refaci viața, doar că este mai dificil, pentru că eu, ca mamă, trebuie să mă gândesc de șapte ori cu cine ies la date sau cu cine continui o relație, pentru că mă proiectez în viitor și mă întreb ce învață fetele mele de la bărbatul respectiv. La un moment dat, peste un an, doi sau trei va locui cu fetele mele, va trebui să fie un exemplu pentru ele. Trebuie să se accepte reciproc. Durează puțin mai mult procesul ăsta și nu e atât de simplu, față de un tată care nu locuiește cu copiii.”, a mai completat Andreea Bălan.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Balan  iubit  partener  relatie 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel