Andreea Bălan continuă cursa America Express fără Andreea Antonescu: ”Nu mi-aș fi dorit să rămân singură în competiție!”
Data publicării:
America Express continuă! În această seară, de la ora 20:00, la Antena 1, cel mai dur reality show din România intră în cea de-a treia etapă, care vine cu noi provocări și misiuni menite să testeze rezistența fizică și psihică a concurenților, dar și cu schimbări neprevăzute. 

Începutul de etapă înseamnă pregătirea pentru competiția Jokerului, miza introdusă în joc în acest sezon, care aduce avantaje uriașe posesorilor săi. ”Jokerul este mult mai important decât orice amuletă. Dacă știi cum să-l joci, te poate scăpa din orice problemă care apare pe parcurs”, spune Ovidiu Buta, care contină aventura pe Drumul aurului alături de Joaquin Bonilla, sperând la un asemenea câștig. Miza Jokerului încinge mult spiritele, întrucât doar primele trei echipe care ajung la Irina Fodor au dreptul să se lupte pentru acest premiu. Conflictele iscate din cauza presiunii competiției nu vor lipsi. Iar ce va urma îi va lua cu totul prin surprindere: lupta se va da pe calea apei!


În cursă au rămas 8 echipe, după eliminarea gimnastelor Larisa Iordache și Diana Bulimar în etapa trecută. Concurenții sunt în continuare pe teritoriul Mexicului, urmând o rută care însumează peste 7.000 de kilometri și care îi poartă în cea mai periculoasă aventură la capătul lumii. Comunicarea și susținerea în fiecare echipă este extrem de importantă – concurenții au înțeles asta până acum.

Dar ce se întâmplă atunci când apare o schimbare neprevăzută?

”Am rămas și mai puțini decât ne doream. Andreea Bălan va fi singură în cursă!”, este anunțul neașteptat pe care Irina Fodor îl va face în această seară.

Astfel, Andreea Bălan continuă cursa America Express fără Andreea Antonescu.

 

”Mă simt ciudat fără ea. Nu mi-aș fi dorit să rămân singură! Sper să mă descurc”, a declarat vedeta

.

 

Alături de ea, la startul cursei se aliniază Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, Bruja și Pufeh, Bie Adam și mama ei, Mihaela. Care este motivul pentru care Andreea Antonescu nu îi este alături Andreei Bălan la următoarele misiuni, cum va face față provocărilor concurenta rămasă singură, dar și cum se vor descurca ceilalți competitori și cine va câștiga amuleta și Jokerul telespectatorii vor afla în ediția America Express – Drumul aurului difuzată de Antena 1, în această seară, de la ora 20:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: america express  Andreea Antonescu  Andreea Balan 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel