Andreea Bălan, despre decizia care i-a schimbat viața: „M-am dezvoltat foarte mult ca om, era foarte important să-mi cunosct interiorul”
Data actualizării:
Data publicării:
Andreea Bălan a vorbit despre schimbarea de mentalitate pe care a avut-o în ultimii ani și cum i-a schimbat viața o simplă decizie. 

Andreea Bălan a ajuns în lumina reflectoarelor încă de la o vârstă fragedă. La 12 ani deja cucerea scena, iar la 18 era vedetă națională. Tot zbuciumul din carieră și-a lăsat însă amprenta asupra mentalității sale, iar artista a ajuns la vărsta de 28 de ani cu o credință greșită despre timpul ei liber și despre relaxare.

Vedeta a povestit la Antena Stars că nu s-a grăbit să plece în vacanțe, până la 28 de ani. Avea o părere total eronată despre modul în care ar trebui să-și trăiască viața și considera că trebuie să muncească din greu și să-și străngă banii.

Ulterior, vedeta a înțeles că viața este și despre relaxare, astfel că a început să îmbrățișeze ideea de a călători. A început să plece tot mai des în străinătate, iar anul acesta a avut deja patru vacanțe și plănuiește să mai facă o escapadă în septembrie. 

 

„Până la vârsta de 28 de ani nu mergeam în vacanțe pentru că aveam o mentalitate diferită, că trebuie să muncesc și să muncesc și să strâng pentru zile negre. Și mi-am dat seama că degeaba strângi, dacă nu te bucuri, degeaba muncești, dacă nu cheltui acei bani cu un scop frumos.
Expriențele sunt cele mai frumoase lucruri. Să vezi alte țări te face să devii un om mai frumos, să te maturizezi și să-ți vezi poziția ta, cel puțin a mea, fiind o persoană publică, ducându-mă în alte țări mă face să-mi dau seama cine sunt eu. M-am dezvoltat foarte mult ca om, era foarte important să-mi cunosct interiorul, eu fiind cunoscută de la 12 ani, nu mă cunoașteam suficient de mult și călătorind după vârsta de 28 de ani am reușit să mă conectez cu interiorul meu”, a declarat vedeta la Antena Stars.

 

Cum a trecut peste suferințele din dragoste

 

Andreea Bălan a avut multe încercări din partea vieții. A pășit pe scena muzicală de la vârstă fragedă. A cunoscut rapid succesul și și-a dedicat tinerețea concertelor și publicului. În viața privată. artista a încercat să construiască o familie. Are două fetițe superbe și un divorț cu scandal, care a avut loc la doar un an de la nuntă. Despărțirea de actorul George Burcea părea că o va devasta pe artistă, care spune însă că știe cum să treacă peste suferință. De asemenea, ea nu consideră că are ghinion în dragoste, ci doar niște lecții din care a învățat multe. 


„Întotdeauna când sunt jos, când sunt momente în care mai plâng, au fost momente foarte nasoale și mă durea tot corpul cât de mult sufeream, întotdeauna mi-am spus că și mâine e o zi, timpul vindecă durerea, timpul ștergea durerea. Chiar dacă plângi o zi, două sau o noapte, e foarte bine să plângi, să te descarci. Nu mi-a plăcut niciodată să schimb partenerii, mereu am fost statornică și am cautat stabilitate. Nu cred că am avut ghinion în dragoste. Viața mea e expusă și am fost despărțită de trei patru ori. Dacă punem prima iubire și până în prezent au fost puține despărțiri. Nu consider că am avut ghinion, consider că așa a fost să fie. Am întâlnit oameni în diferite stadii ale vieții lor, nu am reușit să ne aliniem, eu mereu am avut un stadiu mai avansat. Eu mereu am fost cu un pas înaintea partenerilor mei”, a spus Andreea Bălan, la „Xtra Night Show”, la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

 

În prezent, Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint. Vedeta spune că nu își face planuri deocamdată și lasă viața să o surprindă. 

 

 „Nu mai există goluri în interior. Trăiesc prezentul. Nu îmi mai fac planuri în viața personală, sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă. Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile”, a mai spus Andreea Bălan la „Xtra Night Show”.

Artista nu se grăbește să se recăsătorească prea curând și ia în calcul să nu mai îmbrace rochia de mireasă vreodată.

„Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată. Sunt tânără și depinde de persoana pe care o întâlnești. Se întâmplă să nu mă căsătoresc niciodată și să trăiesc așa foarte bine”, a mai spus vedeta.


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Balan  decizie  vacanță 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel