Andreea Bălan, dezvăluiri surprinzătoare despre destrămarea trupei Andre. De ce nu s-ar mai reuni niciodată cu Andreea Antonescu
Data actualizării:
Data publicării:
Andreea Bălan a făcut mărturisiri surprinzătoare, la mai bine de 20 de ani de la destrămarea trupei André. Chiar dacă cele două s-au reunit în urmă cu 3 ani, relația s-a rupt la scurt timp. Acum, artista a spus de ce nu s-ar mai reuni niciodată cu Andreea Antonescu.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost prietene în copilărie, iar în anii 2000 au format împreună trupa André, care a avut un adevărat suuces. Aveau spectacole în toată țara, iar piesele lor răsunau pe marile scene. Cu toate acestea, prietenia lor s-a destrămat și au luat-o pe drumuri separate. Invitată în podcastul realizat de Horia Brenciu, Andreea Bălan făcut dezvăluiri surprinzătoare la mai bine de 20 de ani de la separare.

„17 ani n-a existat trupa André și vreo 5-6 ani nu am vorbit. După ce s-a terminat la vremea respectivă, noi o bună perioadă nu am vorbit, apoi ne mai întâlneam, dar nu s-a pus problema refacerii trupei. Ne mai întâlneam, ieșeam la cafele, mai vorbeam, ne mai povesteam, dar nu a fost niciodată foarte apropiate. Când am avut stopul cardiac s-a întâmplat ceva în subconștientul meu, că de acolo a început și evoluția mea spirituală. De acolo m-am transformat.

Noi nu vorbeam de doi ani, ne certaserăm. Trebuia să cântăm la un moment dat la un festival foarte mare, a fost o chestie de organizare. Eu voiam ceva, ea voia altceva. Eu, de când am început cariera solo, am fost obișnuită să fiu lider și să conduc. Eu consider că atunci când iau o decizie pe partea asta știu foarte bine ceea ce zic. Când i-am zis «vreau să facem așa» și ea nu a fost de acord, eu m-am supărat și nu am mai vorbit”, a mărturisit Andreea Bălan în podcastul moderat de Horia Brenciu.

Te-ar putea interesa și: „M-am enervat”. Diana Enache a răbufnit în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce a deranjat-o pe celebra prezentatoare de la Pro TV

„Am sunat-o pe Andreea, cu care nu mai vorbisem de 2 ani să-i spun să refacem trupa André”

Deși nu erau în relații prea bune, după ce a fost la un pas de moarte, Andreea Bălan a luat decizia în 2019 să reunească trupa fenomen și a sunat-o pe Andreea Antonescu să-i propună această idee. În doar 3 luni, cele două formau, din nou, trupa André. Ulterior, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au plecat la America Express, unde relația s-a rupt din nou.

„Am avut stopul cardiac și a doua zi când am ieșit din comă mi-a venit să fac 2 lucruri. Să-l sun pe tatăl copiilor mei să zic să facem nunta, că noi nu eram căsătoriți și am sunat-o pe Andreea, cu care nu mai vorbisem de 2 ani să-i spun să refacem trupa André. Ei i s-a părut că sunt sedată. Mi-a spus să mă fac bine și să vorbim după. A încercat să vină la spital, să fie alături de mine.

M-am ridicat de pe patul de spital și în 2 luni am refăcut trupa André. Am refăcut toate piesele, le-am reînregistrat și în 3 luni de zile eram deja lansate pe piață după 17 ani. Am avut concerte pe un preț foarte mare până când am plecat în America Express, acolo s-au întâmplat niște lucruri și apoi am rărit-o. În America Express mi s-au redeschis niște vechi traume, lucru foarte bun, pentru că asta m-a ajutat să le vindec, dar după aceea nu am mai simțit să continui cu André și în ziua de astăzi André nu mai este. (...) Cred că a fost ceva karmic de rezolvat și cred că noi am rezolvat karma asta în America Express, când am fost cu adevărat împreună și acolo s-a închis capitolul”, a precizat Andreea Bălan

De ce nu s-ar mai reuni niciodată cu Andreea Antonescu

În prezent, cele două artiste sunt în relații bune. Cu toate acestea, Andreea Bălan a subliniat că fiecare a evoluat emoțional și spiritual în direcții diferite și că nu mai simte să revină la proiectul André. Totodată, artista a precizat că este fericită și împlinită alături de echipa sa.

„Acum suntem foarte bine, dar separat. Ne vedem, ne salutăm, dar nu mai mult, pentru că fiecare a evoluat emoțional, spiritual în direcții complet diferite. Publicul ar trebui să înțeleagă de ce nu mai vreau să fac André. Clar că oamenii își doresc să ne mai vadă, să mai reasculte piesele, dar eu pe scenă nu mai sunt acolo. Eu cu Petrișor și cu echipa mea facem lucruri mult ma spectaculoase decât dacă aș fi în formula André. Ultimele 2 concerte le-am avut anul trecut în noiembrie, dar nu sunt fericită, mă simt mediocră, nu simt să mai fac acel proiect”, a mai spus Andreea Bălan.

Te-ar putea interesa și: Motivul neștiut pentru care Andreea Bălan s-a apucat de canto la 28 de ani: „A spus că nu sunt în stare să cânt, că sunt doar pe post de dansatoare”

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel