Andreea Bălan explică rețeta succesului. Ce le transmite oamenilor nemulțumiți: „Este un clișeu, dar unul adevărat”
Data actualizării:
Data publicării:
Andreea Bălan le transmite tuturor cea mai importantă lecție pe care o poate împărtăși. Artista explică rețeta succesului.

Andreea Bălan spune de ce multe persoane nu simt succesul așa cum îl resimte și ea, problema fiind la cei care aleg să nu schimbe niciun aspect în viața lor. Pentru că este o adevărată spiritualistă, Andreea Bălan menționează că fiecare se naște cu un scop, fiind responsabilitatea fiecăruia să îl caute. 

„Dacă oamenii ar putea să învețe un singur lucru de la tine, care ar fi acela?”, a fost întrebarea moderatoarei emisiunii de la Unica, la care Andreea Bălan spune:

„Este un clișeu, dar unul adevărat: este esențial să-ți găsești menirea în viață. Eu cred că m-am născut pentru a crea spectacole. Indiferent de ce au spus alții—că nu aș fi talentată, că nu e suficient, că nu am vocea necesară sau că nu fac lucrurile cum trebuie—am simțit în adâncul ființei mele că destinul meu este să fac spectacol, cu tot ce implică acesta: dans, costume, emoție. Acesta este drumul pe care îl voi urma toată viața mea. Așadar, cel mai important lucru este ca fiecare persoană să-și găsească menirea.

Fiecare dintre noi își alege menirea înainte de a se naște, dar majoritatea oamenilor nu o descoperă, se pierd în joburi de tipul "nine to five" și devin nefericiți, frustrați și supărați.

Acești oameni ajung să privească spre cei care au reușit și să-și proiecteze frustrarea asupra lor, spunând: „Ei pot, iar alții nu.” Este crucial să îți cauți menirea și să o găsești. Chiar dacă faci ceva care nu îți place, este important să ai curajul de a încerca altceva, să te reprofilezi până când îți găsești adevărata menire”.

 

Andreea Bălan mai zice și că banii nu au fost un scop în sine pentru ea, ei venind de la sine, după ce a dat tot ce poate pentru pasiunile ei. Ea se vede făcând toată viața ce face acum.

„Banii sunt doar o consecință a muncii bine făcute. Dacă te concentrezi doar pe bani, nu vei reuși și nu vei deveni bogat. Pentru mine, banii nu au contat niciodată în primă fază; au venit de la sine pentru că am făcut totul cu dedicare și plăcere imensă, fie că a fost vorba de cântat, dansat, apariții la emisiuni sau orice altceva.

Cel mai important este ca fiecare om să își găsească menirea pentru care s-a născut; atunci viața devine frumoasă și ușoară, iar banii vor veni, aducând fericire.

Pentru a găsi această menire, trebuie să îți asculți interiorul și instinctul. Simțim când suntem făcuți pentru altceva, dar traumele ne țin pe loc. Dacă ne ascultăm instinctul și nu suntem fericiți în prezent, nici în relația în care ne aflăm, nici la job, avem libertatea și puterea de a schimba direcția. Aceasta este adevărata libertate, putere și fericire”.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel