Andreea Bălan l-ar fi „văzut” pe Victor Cornea în una dintre meditațiile ei. La ce concluzie a ajuns vedeta: „Îl chemam și vedeam ce urma să se întâmple”
Data actualizării:
Data publicării:
Andreea Bălan și-a vizualizat iubitul în casa părinților lui.

Andreea Bălan a venit cu noi declarații care au intrigat fanii. Vedeta susține că, înainte de a îl cunoaște pe sportivul care i-a devenit partener, l-a văzut în imaginile minții ei. 

Cu toate că mulți s-au întrebat cum de a putut fi așa ceva posibil, Andreea Bălan a decis că a venit vremea să dezvăluie modul în care și-a „cunoscut” iubitul, de dinainte să formeze un cuplu cu acesta.

Vezi și: Trucurile prin care Andreea Bălan se menține în formă, la 39 de ani: „Nu am voie să nu arăt bine”

Artista este cunoscută pentru practicile sale, mai ales cele ce țin de starea de bine generală a trupului, dar și a minții. Ea spune foarte detaliat cum se petreceau imaginile din mintea ei, chiar dacă nu mai luase contactul cu actualul iubit până în acel punct.

Ce a văzut în timpul unei meditații

Ba mai mult, imaginile revelatorii au ajutat-o să îl identifice pe viitorul partener. Momentul în care a realizat tot ce s-a întâmplat a fost când a vizitat casa părinților iubitului ei. Acestea sunt detaliile pe care le-a văzut ca fiind asemănătoare cu imaginile din timpul meditațiilor:

„În meditațiile mele vedeam un lan de floarea soarelui tot timpul și mă simțeam acasă. În momentul în care am ajuns la Sibiu, în casa părinților lui, am avut o revelație și un șoc de bucurie să văd că toată casa părinților lui era plină de buchete de floarea soarelui.”, a spus vedeta în emisiunea ei, notează Click!

Vezi și: Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Observând buchetele cu floarea soarelui, vedeta nu a putut decât să tragă concluzia că „el” este cel din revelațiile ei. Mai mult decât atât, cântăreața susține că îl vedea răspunzând chemărilor ei:

„Atunci am realizat că el este cel din meditațiile mele, că eu îl vedeam în acele medicații, că îl chemam și vedeam ce urma să se întâmple, dar era doar o chestiune de timp.”, a mai spus Andreea Bălan.

Ea menționează cât de fericită a fost când a pus toate piesele puzzle-ului la un loc, și putea vedea imaginea de ansamblu:

„Am fost atât fericită să realizez că el este acel suflet cald și bun din meditațiile mele și că astfel ne-am găsit, ne-am chemat unul pe celălalt”, a povestit Andreea Bălan.

Vezi și: Jorge a șters pe jos cu întreaga carieră muzicală a Andreei Bălan. A cedat în fața lui Cătălin Măruță și a spus ce crede

Cu toate că duce o viață foarte fericită alături de cele două fetițe ale sale, dar și de Victor Cornea, vedeta nu a oferit niciun fel de declarații în privința cuvintelor pe care i le-a aruncat Jorge, cu ceva timp în urmă.

Jorge a spus în cadrul emisiunii lui Măruță, că Andreea Bălan este una dintre „top trei cele mai proaste voci din România”, acțiunea ce a stârnit numeroase reacții din partea urmăritorilor celor doi.

Vezi și: Andreea Bălan, imagini incendiare de ultim moment. Ipostazele în care s-a afișat alături de fetițele ei: „Nu fac sport deloc” /FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: andreea balan podcast  andreea balan subconstient  andreea balan victor cornea 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”

Captură video: YouTube/Micutzu Stand-up Official

Denise Rifai a dezvăluit care a fost primul ei salariu. Prezentatoare TV a uimit pe toată lumea: „Și-a luat diamante din primul job?”




pixel