Andreea Bălan, motivul pentru care nu are iubit: „Tații pleacă, văd copiii în weekend”. Cum trebuie să fie viitorul partener al artistei
Data actualizării:
Data publicării:
Andreea Bălan a dezvăluit care este motivul pentru care nu și-a găsit încă un iubit.

Andreea Bălan și George Burcea au pus capăt relației lor de iubire în urmă cu aproximativ doi ani. Chiar dacă divorțul a fost presărat de mai multe scandaluri și conversații controversate, aceștia trebuie să țină în continuare legătura, întrucât au împreună și două fetițe. Cu toate acestea, fostul partener al solistei și-a refăcut deja viața alături de Viviana Sposub, lângă care pare că trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste. În acest sens, toată lumea este curioasă să afle când își va găsi și Andreea Bălan un posibil viitor soț. Invitată în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă, aceasta a spus lucrurilor pe nume și a dezvăluit care este motivul pentru care nu se afișează deocamdată cu niciun bărbat.

„După ce te desparți de tatăl copiilor, o femeie, cu copii, își refaci mai greu viața, decât tatăl. Copiii sunt la tine, ca mamă, locuiești cu ei. Ca să-ți faci o altă relație este mai dificil, pentru că bărbatul trebuie să te ia cu tot ce ai tu, de la copii, la mamă sau la bone, e un bagaj mare, pe care doar un bărbat adevărat poate să și-l asume și un bărbat care te iubește cu adevărat. Durează acest proces. Tații pleacă, se duc, văd copii un weekend, două și își refac viața mai ușor, copii vin doar în vizită. La mame e mai greu și am decis să nu mai expun încercările mele”, a spus Andreea Bălan în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.

VEZI și: Andreea Bălan, decizie radicală, în legătură cu fiicele sale: „Le-am mutat”. Clara și Ella nu mai învață la privat

„Durează puțin mai mult procesul ăsta și nu e atât de simplu”

Andreea Bălan spune că nu-și va alege doar un iubit oarecare, ci și un tată pentru cele două fetițe ale sale. Astfel, bărbatul din viața ei va trebuie să fie un adevărat exemplu pentru Ella și Clara. Tocmai din această auză, procesul durează mai mult, decât a durat în cazul lui George Burcea, explică ea. 

„Poți să-ți refaci viața, doar că este mai dificil, pentru că eu, ca mamă, trebuie să mă gândesc de șapte ori cu cine ies la date sau cu cine continui o relație, pentru că mă proiectez în viitor și mă întreb ce învață fetele mele de la bărbatul respectiv. La un moment dat, peste un an, doi sau trei va locui cu fetele mele, va trebui să fie un exemplu pentru ele. Trebuie să se accepte reciproc. Durează puțin mai mult procesul ăsta și nu e atât de simplu, față de un tată care nu locuiește cu copiii.”, a mai completat Andreea Bălan.

VEZI și: Andreea Bălan, ipostază de infarct. Fosta soție a lui George Burcea a renunțat la inhibiții: „Faceți cunoștință cu cealaltă parte a mea”

 

George Burcea formează o relație alături de Viviana Sposub

La scurt timp după ce a pus capăt relației cu celebra artistă, George Burcea a participat la competiția „Ferma Vedetelor” de pe Pro TV, acolo unde și-a găsit sufletul pereche. El și Viviana Sposub sunt împreună încă de pe atunci, iar cei doi par mai fericiți ca niciodată. Mai  mult, aceștia au vorbit în nenumărate rânduri și despre căsătorie, care pare că e din ce în ce mai aproape. 

 „Viviana este cel mai important om din viața mea, o iubesc nespus de mult, o iubesc mult, la anul vine cererea, vine și nunta. Pardon, nu în 2023, în 2027. Ea mi-a fost alături în ultimii doi ani, a stat lângă mine.”, a mai declarat George Burcea, pentru click.

Rețeta culinară prin care George Burcea o răsfață pe Viviana Sposub. Fostul soț al Andreei Bălan e un bucătar desăvârșit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Balan  iubit  partener  relatie 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel