Andreea Bălan, primele informații despre nunta cu Victor Cornea: „Cealaltă a fost foarte zgomotoasă”
Data publicării:
Andreea Bălan și-a proiectat evenimentul cel mare în care va păși în fața altarului alături de Victor Cornea.

Andreea Bălan trăiește în prezent cea mai frumoasă poveste de dragoste, după cum a declarat chiar ea în repetate rânduri, Victor Cornea oferindu-i toată iubirea, liniștea și susținerea de care are nevoie în prezent. Chiar dacă a așteptat o vreme destul de lungă până să-și refacă viața, după divorțul de George Burcea, soarele a răsărit în final și în viața acesteia, care se gândește deja la căsătorie. Astfel, celebra cântăreață dezvăluie faptul că nu doar fanii sunt curioși cu privire la acest aspect, ci și fetițele acesteia, care sunt extrem de încântate de acest aspect. Andreea Bălan a dezvăluit cum și-ar dori să arate aceste eveniment și unde ar vrea să-l realizeze.

„Pe o plajă, la mare. Mai departe să fie. Doar pe cei apropiați i-aș vrea (n.r. – la nuntă). Aș vrea foarte restrâns, pentru că cealaltă a fost foarte zgomotoasă. Eram în altă perioadă atunci. Acum aș face ceva doar pentru sufletul meu, cu apropiații.”, a declarat Andreea Bălan, în cadrul unei intervenții făcute la Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Mariana Cojocaru, previziuni pentru Oana Radu. Ce se va întâmpla cu artista, după divorț: „Am ceva îndoieli”

Artista, extrem de mândră de partenerul său

Întors recent dintr-un turneu, acolo unde artista l-a și însoțit, așa cum o face de obicei, Andreea Bălan a postat și un mesaj pe rețelele de socializare în care își exprimă mândria și recunoștința față de partenerul de viață. În final, vedeta a scos în evidență și exemplul frumos pe care Victor Cornea îl oferă celor două fetițe, care au parte de o iubire infinită din partea jucătorului de tenis.

„Două săptămâni la rând și 2 trofee foarte importante câștigate.
Sunt cea mai mândră de ține și ai toată admirația mea, iubirea mea Victor Cornea și lângă tine am înțeles cu adevărat ce înseamnă performanța, disciplina și puterea mentală!
Să fii în primii 70 jucători ai lumii este un rezultat extraordinar, obținut doar prin foarte multă muncă, disciplină, sacrificii și perseverență!
Love you till the end of time! (n.r. te iubesc până la sfârșitul vieții)
Iar Ella și Clară au un exemplu extraordinar în tine și îți sunt beyond #grateful pentru iubirea pe care le-o dăruiești.”, a scris Andreea Bălan, pe rețelele de socializare.

Citește și: „M-am trezit că nu mai aveam nimic”. Eugenia Șerban, noi informații tulburătoare despre dependența fiului său. Cât a furat din casă pentru droguri

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Cum s-au cunoscut cei doi

În trecut, Andreea Bălan a vorbit despre momentul în care l-a întâlnit pe actualul ei partener de viață. Cei doi au avut surpriza să se cunoască mai bine în mediul online, acolo unde vedeta nu s-ar fi gândit niciodată că o să poată să întâlnească un viitor potențial soț.

„Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo două minute despre și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1.5 milioane (nr. de vizionări). A ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram, că el nu mă urmărea. Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj „Felicitări, Andreea, ești genială”. Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu „Ce frumoasă sunt”, că nu mă interesează.”, a povestit în trecut Andreea Bălan în emisiunea lui Dan Capatos, Xtra night Show.

VEZI și: Nu mai consuma produse light dacă vrei să slăbești! Anca Alungulesei, semnal de alarmă: „E o mare păcăleală”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles




pixel