Andreea Bălan, revoltată asupra pensiei alimentare pe care o primește de la George Burcea: „Dacă facem copii, trebuie să ne asumăm și să avem grijă de ei”
Andreea Bălan a oferit noi detalii cu privire la relația care a rămas între ea și tatăl fetelor sale, la aproape doi ani de la despărțire. 

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit deja de mai bine de doi ani de zile, după un amplu proces de divorț. Cei doi nu au rămas deloc în relații bune, însă trebuie să mențină legătura pentru cele două fiice ale lor. De-a lungul timpului, artista și actorul și-au adus unul altuia diferite acuzații dure și, nici până în ziua de astăzi, nu au căzut de acord privind custodia celor două fetițe. Mai mult, celebra artistă a rămas în continuare nemulțumită și de pensia alimentară pe care judecătorul a decis că George Burcea trebuie să le-o ofere copiilor săi, motiv pentru care a atacat decizia în instanță.

„În procesul de fond, judecătorul a hotărât ca copiii noștri să nu primească nimic în ultimii doi ani deoarece au făcut bani din reclame cu mine și, prin urmare, tatăl este absolvit de întreținerea lor/pensia alimentară. El plătește o pensie infimă doar de câteva luni – o treime din salariul minim pe economie net pentru ambii copii. Evident că am făcut apel.

În acest subiect, nici măcar nu este vorba despre partea financiară, deoarece eu muncesc mult și îmi permit să le ofer fetițelor mele tot ce au nevoie. Este vorba strict despre principiu și despre faptul că, dacă facem copii, trebuie să ne asumăm și să avem grijă de ei, nu să-i lăsăm în grija totală a mamei, doar pentru că ea poate.”, a declarat Andreea Bălan, potrivit viva

Poate te interesează și: Care este plăcerea nevinovată a Andreei Bălan: „Fără nu se poate”. Artista a recunoscut

Motivul pentru care Andreea Bălan își dorește custodie exclusivă

Andreea Bălan este cea care a obținut custodia fetelor, în urma divorțului, însă vedeta nu se mulțumește doar cu atât. Aceasta vrea să aibă drepturi exclusive asupra Ellei și Clarei, pentru un singur motiv.

„Diferența dintre custodia exclusivă și cea comună este doar la decizii, atât. În rest, programul de vizitare și pensia sunt la fel. Nu este nimeni decăzut din drepturi și nu are restricții de vizitare. Și da, deciziile în ceea ce privește școală, spitale și tot ceea ce ține de viitor îmi doresc să le iau eu, deoarece eu mă ocup exclusiv de creșterea lor și, totodată, am discernământul să fac alegerile cele mai bune pentru ele. Noi suntem în apel acum pe acest subiect.”, a mai dezvăluit artista.

Citește și: A lăsat să i se vadă tot! Andreea Bălan, înfășurată într-un prosop de baie, fără lenjerie intimă

 

„Nu am niciun resentiment față de niciun fost partener”

Când vine vorba de regrete, Andreea Bălan spune că nu există niciun resentiment față de tatăl fetițelor sale, cu care spune că nu mai are nicio relație, în ziua de astăzi. Cei doi iau legătura doar în momentul în care bărbatul vrea să viziteze micuțele. 

„Nu am niciun resentiment față de niciun fost partener, inclusiv față de tatăl fetițelor mele. De la fiecare om am învățat ceva, iar eu am devenit un om mult mai bun și mai empatic în urma acestor relații, chiar dacă, la vremea respectivă, poate am suferit. Cu fiecare am construit ceva în viața mea și am evoluat. Sunt foarte fericită și recunoscătoare că am două fetițe minunate și, prin urmare, tot ceea ce se întâmplă legal cu tatăl fetelor e doar o formalitate de principiu, fără resentimente.”, a mai spus Andreea Bălan, pentru sursa citată. 

Vezi și: Andreea Bălan, LECȚIE pentru fetele ei: „Nu vor crește niște fetițe care cred că li se cuvine totul. Își strâng bănuții lor”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Andreea Cercel | Dată: 03 ian 2023, 17:02

DC Media Group Audience

Tudor Chirila, foto Instagram

Tudor Chirilă, răspuns genial pentru copiii săi, după ce i-au cerut să le cumpere telefoane: „Pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală”

Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida este în doliu. Vedeta va lipsi de la Acces Direct: „Este un eveniment greu în familie”

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop. Fenomenul astrologic de pe 9 iunie vine cu schimbări majore pentru zodii

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Voi cu Voicu

Cristina Demetrescu - Horoscopul verii 2023. Zodiile care vor da lovitura: „Mari șanse din punct de vedere profesional, creștere, promovare”

Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea

Persoanele cele mai predispuse la divorț, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot rămâne singure toată viața”

Stephan Pelger, foto Instagram

Ioana Mandache, despre Stephan Pelger: Era foarte trist. Confirmase că vine și la petrecerea Viva, dar nu a mai ajuns

Sursa Freepick

Horoscop. Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru ultimele ȘASE semne din zodiac

Sursă foto: Instagram/ Sarah Juree

A fost exclusă din învățământ după ce s-a aflat ce făcea în afara programului. Povestea profesoarei care își vinde pozele online: „Mi-am câștigat întregul salariu anual de profesor”

Sursa foto: Marina Almășan, Facebook

Recunoașteți personajul? Este o cunoscută prezentatoare TV și scriitoare de la noi din țară

Sursa foto: unsplash, autor Obie Fernandez

Cele mai irascibile semne zodiacale. Le este greu să-și schimbe comportamentul

Bianca Drăgușanu, foto Instagram

Educație fără fițe. Fiica Biancăi Drăgușanu merge la o școală de stat: „Dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?”

Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Copiii adoptivi ai Luminiței Anghel s-au reîntâlnit. Reacția artistei după ce David Pușcaș a revăzut-o pe Măriuca