Andreea Bălan se căsătorește din nou? Artista a vorbit despre nunta cu Victor Cornea 
Data publicării:
Andreea Bălan a rupt tăcerea! Artista a vorbit despre căsătoria cu Victor Cornea.  

Andreea Bălan și Victor Cornea formează unul dintre cele mai cunsocute și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de un an. După despărțirea de George Burcea, artista nu mai credea că își va găsi dragostea adevărată. Cu toate acestea, întâlnirea cu Victor a schimbat totul, iar din vara anului trecut, Andreea Bălan trăiește o iubire ca-n basme alături de jucătorul de tenis și se gândesc chiar să facă marele pas în relație și să devină oficial soț și soție.

Andreea Bălan se căsătorește din nou? Artista a vorbit despre nunta cu Victor Cornea 

Andreea Bălan a fost invitată în podcastul realizat de Teo Trandafir, unde a fost întrebată când se mărită cu Victor Cornea. Deși nu a dat un răspuns concret, artista a dat de înțeles că nu ar spune „nu” unei căsători, însă tânărul jucător de tenis are un program foarte încărcat și lipsește foarte mult de acasă, motiv pentru care nu vor face pasul cel mare prea curând.

„Nu știu dacă mă mărit prea curând pentru că Victor e plecat non-stop la turnee. Nu mai cred în asta cu măritatul. Cred în iubire și în uniunea sufletelor. Societatea te vrea măritat, însurat, la casa ta. Asta vrea societatea, dar nu contează ce vrea societatea. Asta este doar o convenție pe care am stabilit-o noi, pentru că așa s-a vrut dintotdeauna, dar 40% sunt divorțuri”, a mărturisit Andreea Bălan, în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir.

„50 și ceva”, a ținut să precizeze Teo Trandafir. 

Te-ar putea interesa și: Jador a trecut peste despărțirea de Oana Ciocan! Cine este tânăra de care s-a îndrăgostit: „Aș da orice să mă iubească ea” / Video

„E mai ușor să te desparți fără acte”

Artista a ținut să precizeze că a divorțul de fostul soț a durat mai mult decât mariajul în sine. Cei doi au fost căsătoriți în acte doar 4 luni, însă divorțul a durat 2 ani jumătate.

„E mai ușor să te desparți fără acte. Eu am fost căsătorită 4 luni și divorțul a durat 2 ani jumătate. Era mai simplu dacă nu eram căsătoriți, mult mai simplu. Eu am făcut doi copii cu același bărbat. Noi ne-am dorit ambii copii. Nu a fost o întâmplare, adică de la început, din primele luni de relație, eu aveam 32 de ani, el avea 28, am stabilit că ne dorim acești copii și după aceea a venit primul copil. La vreo 6 luni sau un an am zis să mai facem pentru ea un frate sau o surioară. Totul a fost gândit. El a stat acasă în primul an și a avut grijă de Ella și apoi s-a rupt. Am rămas singură cu un copil de 3 ani și cu unul de 11 luni. Erau foarte micuțe, a fost foarte greu”, a mai spus Andreea Bălan, în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir.

Te-ar putea interesa și: Teo Trandafir, reacție tranșantă după ce Jador a confirmat despărțirea de Oana Ciocan: „Dacă ești cu el și îți faci speranțe...”

Te-ar putea interesa și: Andreea Bălan explică de ce nu au voie fetițele ei cu telefoane și tablete până la 12 ani: Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel