Andreea Bălan, secretul unui ten perfect. Ritualul pe care îl urmează de la 18 ani: „Asta am învățat de la mama mea”
Data actualizării:
Data publicării:
Andreea Bălan a dezvăluit care este ritualul ei de frumusețte și cum reușește să aibă un ten perfect, fără intervenții estetice.

Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, dezvăluie că are grijă de pielea ei încă din adolescență. Artista a cunoscut succesul devreme, astfel că a fost nevoită să se machieze des și să aibă un stil de viață haotic. Turnee, concerte, emisiuni. Cu toate astea, ea spune că întotdeauna și-a făcut timp pentru îngrijirea pielii și că are un ritual pe care îl urmează indiferent de context. Ea folosește creme hidratante, dedicate tipului ei de ten, și are grijă să se demachieze în fiecare seară. 

 „Creme am folosit și folosesc dintotdeauna. De când mergeam prin turnee, de pe la 18 ani. Sunt tot felul de creme pentru fete tinere, apoi pentru cele de 25-30 de ani, peste 35 și evident peste 50 de ani. Folosesc de ani de zile aceste creme, iar asta am învățat de la mama mea. Pentru că mă machiez în fiecare zi, de la 15-16 ani, am grijă să mă demachiez în fiecare seară, pentru că este important să nu adorm machiată, pentru că toate smacurile dacă le ții pe față peste noapte deteriorează fața”, a mai povestit Andreea pentru Ego. 


Mai mult, artista spune că este extrem de disciplinată și că nu cedează tentațiilor culinare. Își învinge poftele și se abține de la alimente care i-ar putea sabota silueta. 

„Tot timpul am fost foarte disciplinată, cred că și de aceea am rezistat atâția ani în industria muzicală. Există o rutină și o disciplină. Vreau, nu vreau, le fac. Fie că este vorba să mă demachiez seara, fie că este vorba de jumătatea de oră de sport pe care o fac în fiecare zi, fie că este vorba de apă. Chiar dacă am pofte să mănânc fast-food, nu mănânc. Adică ține de disciplină și de cum te iubești și cum iubești viitorul, adică vrei să arăți bine și peste 10-15 ani, așa că trebuie să ai grijă de tine în prezent”, a mai adăugat artista.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Andreea Bălan s-a îngrășat în America Express: „Am mâncat pâine și biscuiți”

 

Andreea Bălan a vorbit despre experiența America Express și despre dificultățile pe care le-a întâlnit în cadrul acestei competiții.

Andreea Bălan s-a întors de puțin timp din emisiunea „America Express”, ce va fi difuzată în curând pe Antena 1. Vedeta a plecat la drum însoțită de colega sa de scenă de la începutul carierei, Andreea Antonescu. Dacă cei mai mulți pleacă cu gândul să câștige premiul cel mare și să reziste până în ultima etapă, vedeta mărturisește faptul că a avut mai multe momente în care și-a dorit să renunțe la tot, de dorul uriaș pe care-l avea pentru fetițele ei. 

”A fost foarte greu, dar emisiunea este oricum foarte grea. Pentru mine, cel mai greu a fost dorul de fete. M-a omorât efectiv, și la un moment dat voiam să venim acasă, să mă întorc la fete, dar am rezistat eroic. Prima etapă e cea mai grea. Când te lovește faptul că nu ai bani, că nu mai ai carduri, nu mai ai nimic, și te bazezi pe ajutorul oamenilor, și oamenii te pot refuza.”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars, potrivit spynews.

 

În timp ce multe vedete au venit de-a lungul timpului cu kilograme în minus din această experiență dură, vedeta spune că, din contră, a venit acasă cu o greutate mai mare. De vină sunt alimentele pe care solista le-a mâncat acolo constant, dar și modul haotic de a face acest lucru.

”M-am îngrășat acolo pentru că am mâncat pâine și biscuiți. Acolo mâncai ce prindeai.”, a mai spus vedeta.


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Balan  dietă  piele  ten 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...

Tzancă Uraganu, de urgență la spital!

Tzancă Uraganu a ajuns de urgență la spital!

pixel