Andreea Bălan și Victor Cornea s-au căsătorit în secret? Documentul în care artista îi poartă numele de familie al sportivului
Data actualizării:
Data publicării:
Andreea Bălan a făcut publică o fotografie cu un document în care îi poartă numele partenerului său, Victor Cornea.

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de aproape un an și pare că se înțeleg de minune. Cei doi sunt de nedespărțit. Artista îl însoțește peste tot pe jucătorul de tenis și îi este alături la fiecare competiție sportivă.

Cei doi și-au început anul cu o vacanță în Australia, acolo unde jucătoru de tenis a participat la Australian Open. După ce s-au întors, cei doi și-au făcut bagajele și au plecat în Grecia, acolo unde sportivul se pregătește intens pentru meciul României din Cupa Davis cu Grecia, care va avea loc între 3 și 4 februarie, în Liossia Olympic Sports Hall din Atena. 

Artista postează mereu imagini cu Victor Cornea, însă de această dată ea a publicat o fotografie cu legitimația care îi permite accesul pe arena sportivă, pe care scria Andreea Cornea Bălan, nu Andreea Bălan, așa cum ne obișnuia artista chiar în urmă cu doar o lună.

Sursă foto: Instagram/Andreea Bălan

Întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă cei doi s-au căsători în secret. Cu toate acestea, Andreea Bălan și Victor Cornea nu au oferit nicio declarație cu privire la acest subiect.

Victor Cornea, prima reacție, după ce oamenii au acuzat-o pe Andreea Bălan că s-ar ține „scai” de el

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt de nedespărțit, motiv pentru care gurile rele au spus că artista l-ar fi „sufocat” pe jucătorul de tenis. Mai mult, cel care se știa că îi este antrenor acestuia a declarat ironic faptul că vedeta îndeplinește astăzi mai multe funcții, precum ar fi cea de manager. "Nu sunt în Australia, pentru că este prea departe și nu era sigură participarea. În plus, antrenor și manager îi este Andreea Bălan", a declarat Marius Vecerdea, pentru mediafax.ro. Pe această cale, Victor Cornea le-a oferit tuturor o replică.

„Antrenorul meu este Andrei Cociașu și lucrăm împreună de câțiva ani buni de zile cât timp mă aflu în România. El a fost alături de mine la Wimbledon și la US Open anul trecut. În ultimii zece ani, am călătorit în mare parte singur, iar prezența Andreei, atunci când îi permite programul, este un imens bonus emoțional pentru mine la acest nivel, fiind trup și suflet alături de mine”, a spus Victor Cornea, într-o sesiune de întrebări cu fanii săi, pe Instagram.

Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și Victor Cornea

Invitată în emisiunea Xtra Night Show, de pe Antena Stars, Andreea Bălan a povestit cum l-a cunoscut pe Victor Cornea. „Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo 2 minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1.5 milioane (nr. de vizionări). El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram că el nu mă urmărea. Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj „Felicitări, Andreea, ești genială”. Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu „Ce frumoasă sunt”, că nu mă interesează. Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund. Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e locul potrivit. Acestui mesaj am răspuns tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și apoi am început să vorbim”, a povestit Andreea Bălan la Xtra Night Show.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel