Andreea Bănică a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu artista
Data actualizării:
Data publicării:
Andreea Bănică a ajuns de urgență pe patul de spital. Artista și-a îngrijorat fanii după ce s-a fotografiat cu branula în mână.

Fanii Andreei Bănică dunt îngrijorați, după ce artista a ajuns pe patul de spital. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu faanii tot ce se întâmplă în viața ei. În urmă cu puțin timp, vedeta s-a fotografiat pe patul de spital, în timp ce i se administra o perfuzie. Momentan, Andreea Bănică nu a oferit detalii în legătură cu starea ei de sănătate.

Nu este prima dată când Andreea Bănică ajunge pe mâna medicilor. În urmă cu mai multe luni, vedeta a ajuns din nou la spital, cel mai probabill din cauza oboselii. Problemele de sănătate și-au spus cuvântul, fiind nevoită să anuleze chiar și evenimentele pe care le programase în acea perioadă. Artista a dezvăluit că se simte foarte rău și că nu se simțea deloc în stare să încânte publicul așa cum se cuvine.

Andreea Bănică le-a spus fanilor de pe Instagram că niciodată nu a ajuns să își anuleze un eveniment și a cântat în tot felul de condiții, însă de această dată a fost o excepție critică.

„Mă pregătesc pentru eveniment, sper că și voi sunteți pregătiți. Pentru cei care spun că viața artiștilor este ușoră, ei bine nu este ușoară deloc. Este foarte frumoasă, într-adevăr, cu suișuri și coborâșuri, cum m-am simțit săptămâna trecută. După cum știți, m-am simțit extraordinar de rău și nu am mai putut să țin acest concert. Deși, eu țineam concertele mele indiferent cum, cu temperatură, nu vă spun...Important e că astăzi sunt bine, mi-am revenit repede și am fugit să mă aranjez.”, spunea Andreea Bănică pe Instagram.

După ce Andreea Bănică le-a povestit fanilor că nu se simte rău, aceștia s-au gândit la o posibilă sarcină. Artista a ținut să clarifice imediat situația.

„M-au amuzat mesajele unora dintre voi care m-ați întrebat dacă sunt însărcinată. Nu sunt. Nu mai este cazul. Au trecut ani mulți, avem doi copii minunațipentru care trebuie să alocăm tot timpul și atenția din lume. Cu cât ai mai mulți copii cu atât se înjumătățește timpul petrecut cu ei și pentru ei... și cu siguranț nu le poți acorda atenția necesară. Eu văd cum este la noi. Mi se pare că niciodată nu suntem sufcient de mult cu ei”, a mai spus Andreea Bănică pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Banica  sănătate  spital 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”




pixel