Andreea Bănică a dat lovitura în afaceri: „Știam că nu o să dau greș”. Motivul pentru care și-a deschis hotelul în Eforie Nord
Data publicării:
Andreea Bănică este extrem de mândră de modul în care funcționează hotelul său, la primul an de la deschidere.

Andreea Bănică și soțul ei au dat lovitura în afaceri, cu unul dintre cele mai noi hoteluri deschise pe litoralul românesc. Aceștia dețin un spațiu de cazare în stațiunea Eforie Nord, care s-a deschis anul acesta și care pare că se bucură de un real succes, după cum spune chiar îndrăgita artistă. Vedeta spune că a știut încă din prima zi că spațiul de cazare va fi plin, lucru care s-a și întâmplat, astfel încât aceasta mărturisește că nu a avut niciodată vreo emoție. În tot acest succes, un rol important l-a jucat și stațiunea aleasă de la malul Mării Negre, spune Andreea Bănică, care este de părere că Eforie Nord este una dintre cele mai pline stațiuni din toate timpurile.

“Suntem foarte bine, este primul an de când suntem deschiși. Este plin! Hotelul se află în Eforie Nord. Eforie Nord este cea mai plină stațiune de când eram eu mică, de când mă știu și am atâția ani. De când eram mică, Eforie este una dintre cele mai căutate stațiuni de pe litoralul românesc. Din cauza asta mi-am dorit să îmi fac o afacere aici, știam că nu o să dau greș.

Dacă mi-aș fi făcut în altă stațiune, nu mă gândeam că ar merge atât de bine. Eforie Nord este o stațiune suprapopulată, chiar am filmat ieri aglomerația de pe plajă. Nu ai loc să arunci un ac!”, a declarat Andreea Bănică, pentru playtech.ro.

Citește și: Andreea Bănică, pusă la zid de fani, după ce s-a fotografiat în lenjerie intimă, lângă fiul ei: „Așa stai când ești în pat cu bărbatul!”

Hotelul pune la dispoziție mai multe apartamente

Spațiul de cazare de lux creat de Andreea Bănică le oferă celor care îi pășesc pragul toate facilitățile, povestea recent solista. Acesta dispune și de mai multe apartamente spațioase, extrem de mari și diferite, față de ceea ce oferă deja stațiunea. Mai mult, Andreea Bănică și-a petrecut extrem de mult timp la malul mării până ca lucrările să fie gata, astfel încât să se asigure că totul este conform așteptărilor sale.

„Apartamentele sunt foarte mari, la alt nivel decât ce este în Eforie. Am pus mult suflet și ne dorim ca oaspeții să se simtă bine și să prețuiască munca noastră”, a mai spus Andreea Bănică în trecut.

VEZI și: Andreea Bănică, apariție provocatoare, în costum de baie. Cum arată artista, la aproape 45 de ani: „Corp neatins de bisturiu”/ VIDEO

Animalele de companie, interzise în hotelul vedetei

Mai mult, în trecut, vedeta a ținut să le precizeze fanilor săi și faptul că animalele de companie sunt strict interzise în spațiul ei hotelier, din mai multe considerente. Chiar dacă vedeta a fost pusă la zid de fani pentru această decizie și a fost amenințată pentru că în acest fel își va pierde din clienți, solista, care se declară a fi o iubitoare de patrupezi, a ținut să-și și motiveze decizia.

„Pentru cele 2-3 doamne lezate de faptul că nu primim animale de companie în hotel, las aici explicația logică, cuvânt cu cuvânt, pe înțelesul ”polițiștilor” din celebrele bancuri. Dacă un câine micționează în camera unui hotel, următorul câine își va marca și el teritoriul și tot așa se va crea un precedent. Automat, oamenii care vor veni la hotel vor simți că intră într-o cocină, nu într-un hotel de oameni civilizați, indiferent de cât s-ar curăța după animale.”, a explicat Andreea Bănică, pe InstaStory.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Banica  hotel  succes  venituri 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel