Andreea Bănică a fost hărțuită sexual: "M-am speriat foarte tare"
Data actualizării:
Data publicării:
Andreea Bănică a povestit momentele cumplite prin care a trecut în adolescență, când a fost hărțuită sexual.

Andreea Bănică a fost invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, unde a dezvăluit mai multe aspecte din viața personală. Printre acestea, vedeta a vorbit și despre momentele mai puțin frumoase din viața ei. Ele au început încă din copilărie, când Andreea a recunoscut faptul că a fost hărțuită sexual de două ori. Totul a avut loc la școala în care studia, profesorii fiind cei care au vrut să abuzeze de inocența acesteia. Tot ceea ce a putut să facă artista a fost să-i povestească mamei sale, pentru că dacă tatăl acesteia ar fi aflat prin ce a trecut, ar fi acționat extrem de impulsiv.

"Am fost hărțuită sexual de două ori. Cu profesorul respectiv la meditații, a fost un moment foarte urât. M-am speriat foarte tare și tremuram din toate încheieturile. Nu mai puteam să mă adun. Fiind și mică, nu știam nici cum să procedez. Profesorul a văzut că m-am pierdut cu firea, mi-a dat voie să plec, eu nu i-am spus nimic. Când am ajuns acasă, i-am spus mamei mele, nu voiam să-i spun tatei. Și mama mi-a zis să nu-i spun tatălui, că va ieși foarte rău. A doua oară a fost tot în liceu, când un profesor m-a scos la tablă și aveam o fustă lungă, până la glezne și mi-a spus să ridic fusta mai sus"., a dezvăluit Andreea Bănică în cadrul emisiunii de pe Kanal D.

Andreea Bănică nu se uită la bani. Ce sume cheltuie vedeta pe haine: „Mi-am dat seama că merit”

Andreea Bănică, încurajată de tatăl ei să pozeze în revistele pentru adulți

Andreea Bănică este una dintre artistele care a primit sume enorme de bani, pentru a poza în cea mai populară revistă de adulți de la vremea aceea. Vedeta a recunoscut însă că singură, nu ar fi luat această decizie, pentru că era mult prea rușinoasă. O mare influență a avut-o, în acest caz, tatăl ei, care a încurajat-o cu orice preț să accepte oferta. Artista spune însă că suma de bani câștigată a fost pe măsura sacrificiului, iar din aceștia și-a cumpărat chiar și un apartament , pe care îl mai are și în ziua de astăzi.

"Acum aș arăta mai bine dezbrăcată. Dacă soțul meu ar spune da, astăzi mi-ar fi mai ușor să spun da. La vremea aceea, am spus da pentru bani. A fost o sumă mare de bani, 10.000 de dolari am primit pentru pictorialul acela. Pentru mine au fost niște bani căzuți din cer. Într-adevăr, cu rușinea mea, abia m-au convins tatăl meu și Lucian să pozez în această revistă, tatăl meu când a auzit mi-a spus: Dacă vreodată o să ți se ofere ocazia să pozezi în această revistă, te rog tată să pozezi. L-am făcut în toate felurile, i-am zis că e nebun, cum să spună tatăl meu așa ceva. Ei bine, când a venit oferta, amândoi au complotat și s-au pus de comun acord să pozez în această revistă. Am pozat în bikini, i-au scos în Photoshop, așa de mare era rușinea. Când a apărut revista, mergeam cu capul în pământ, nu voiam să o văd, dar acei bani au fost foarte importanți în viața mea.", a mai dezvăluit artista.

Andreea Bănică, motivul pentru care ea și Alex Velea au rupt orice legătură. Artista i-a fost nașă la cununie: "De aici a plecat"

Andreea Bănică, avansuri de la un miliardar. Ce cadou scump a vrut să-i ofere: „Mi-a fost atât de rușine de rușinea lui”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Banica  hartuita  payboy  vedete 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel