Andreea Bănică, apariție provocatoare, în costum de baie. Cum arată artista, la aproape 45 de ani: „Corp neatins de bisturiu”/ VIDEO
Data publicării:
Andreea Bănică și-a surprins fanii cu o serie de imagini provocatoare, în costum de baie.

Andreea Bănică se menține într-o formă excepțională la aproape 45 de ani. Artista arată impecabil, iar silueta îi este adesea complimentată de fanii care îi urmăresc constant activitatea. Acest lucru s-a întâmplat și ultima dată, când vedeta s-a filmat în costum de baie. 

Andreea Bănică, apariție provocatoare, în costum de baie

Lipsită de orice inhibiție, artista a ținut să specifice faptul că se mândrește cu silueta pe care o are și cu faptul că nu a apelat niciodată la bisturiu. Tototdată, Andreea Bănică a subliniat faptul că are două sarcini, dar cu toate astea se simte foarte bine în pielea ei. 

„Atenție! Aceasta nu este o reclamă la costume de baie, ci mai degrabă reclama unui corp neatins de bisturiu până azi, cu două sarcini avute după vârsta de 30 de ani! Abia aștept să vină vara! îmi este dor de mare, soare și vreau să dau fuga la Eforie cu treburi, dar să mă și încarc de energie pozitivă. Gurile rele vor spune: “vai, uite cum îi sar sânii” ceea ce este normal și natural! “Uite cum e, cum nu e “, nu îmi pasă decât de cum mă simt eu în corpul meu azi! Restul nu contează #greatful”,  a scris Andreea Bănică în descrierea filmulețului. 

„Andreea ești o femeie deosebită apreciez frumusețea naturală și crede-mă că este rareori întâlnită în ultimii ani.. să fii fericită și împlinită că frumoasă ești..”/ ”E motiv de mândrie, jur că e. La fel cum e și un corp ajutat de bisturiu pentru alte femei. Pentru că adevărata mândrie în toată treaba asta este fericirea de a fi așa cum vrei. Felicitări!„/  „Ești perfectă, cele care te critică sunt cele care ar vrea să arate ca și tine. Faci foarte bine că promovezi naturalețea și corpul feminin. Bravo!”/ Nu era nevoie de nici o precizare, imaginea vorbește de la sine, frumusețea, bucuria momentului, toate sunt clare și demne de admirat./ „Arati mult prea bine, avand in vedere ca ai trecut prin 2 sarcini ai esti naturala. Si ce daca iti sar sanii, oricum ii ai mari si e normal sa sara, doar sunt naturali”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica)

Andreea Bănică, secretul siluetei, la aproape 45 de ani

Vedeta spune că face destul de multe eforturi pentru a arăta în acest fel. Aceasta are foarte mare grijă la alimentație și nu uită niciodată să treacă prin sala de fitness. 

„Mănânc ce trebuie, cât trebuie și fac sport. Este vorba despre ambiția de a arăta bine cât mai mult. Vârsta nu te ține din sport și alimentație. O dată cu vârsta trebuie să înțelegem că, organismul nostru nu mai reacționează ușor la diete, nu mai consumă cum consumă la tinerețe. Așa că trebuie să îl ajutăm: stimulăm arderile prin exerciții zilnice sau 2-3-4 ori pe săptămână cu un regim de viață sănătos. Știu ce ceea ce spun acum nu prea este normal pentru multi însă, mâncatul excesiv dăunează!

Eu am învățat să mănânc puțin, să îmi iau toți nutrienții ( să suplinesc prin diverse metode), să mănânc dulce cât mai puțin, și să fac sport de 2-3 ori pe săptămână câte 2 ore( antrenamente intensive). Când m-am reapucat de sport făceam de 3-4 ori pe săptămână, însă anul acesta am avut foarte mult de lucru, însă nu m-am oprit! Da, am ambiție să fiu frumoasă pentru mine, familia mea, publicul meu. Timpul ne lipsește tuturor din diverse motive, însă dacă prioritizăm lucrurile care ne interesează și ne gândim puțin la noi vom avea rezultate bune! Doar 15-20-% din populația României face sport...foarte rău.”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Andreea Banica  silueta 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel