Andreea Bănică, decizie radicală. Vedeta vrea să facă două operații estetice: „Pentru că înaintez în vârstă”
Data publicării:
Andreea Bănică, în vârstă de 43 de ani, a luat decizia de a se lăsa pe mâna medicilor esteticieni.

Andreea Bănică se poate considera o femeie împlinită: Are o căsnicie fericită, doi copii superbi și o carieră impresionantă. Unde mai pui că la cei 43 de ani pe care îi are, vedeta arată ca o puștoaică de 20. Deși susține că nu are nicio operație estetică și chiar a intrat în conflict cu fanii care o acuzau că și-a ajustat frumusețea cu ajutorul medicilor esteticieni, artista spune că abia acum a luat decizia de a beneficia de câteva intervenții. Ea își dorește două operații: mărirea buzelor și ridicarea sânilor.


„Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. Mă dau foarte tare cu ruj pe lângă ca să am buza cât mai mare, dar pe viitor îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni pentru că înaintez în vârstă”, a spus Andreea Bănică, pe Instagram.

 

Fanii au acuzat-o că a apelat la bisturiu 

 

Aspectul tânăr al artistei a stârnit curiozități printre internăuți, care se întreabă dacă nu cumva aceasta a apelat la intervenții chirurgicale. În urmă cu un an, un fan indiscret i-a cerut cântăreței să posteze o fotografie cu ea, înainte de presupusele operații estetice, lucru care a deranjat-o pe Andreea Bănică.

„Deja asta sună a răutate! Oricând vreți, sunt dispusă să mă vadă orice doctor estetician să vă spună ceea ce nu vreți să auziți. Probabil că într-o lume plină de femei operate (bravo lor) e greu să se mai găsească câte una neoperată!”, a scris Andreea Bănică pe Instagram, în urmă cu un an.


Mai mult, vedeta le-a dat de înțeles fanilor că nu scoate din calcul varianta de a apela la chirurgia estetică pe viitor, dar spune că deocamdată este foarte mândră de cum arată. 

„Când voi intra și eu în rândul celor operate ce o să mai spuneți? Nu am operații și sunt tare mândră că am ajuns la 42 de ani așa frumos și simplu”, a continuat artista.


Se teme de operațiile estetice


În urmă cu ceva timp, Andreea Bănică a dezvăluit ce părere are despre operațiile estetice. Vedeta spune că și-ar dori să își dacă astfel de intervenții chirurgicale dar se teme mult, așa că amână acest moment.

„Ei, s-ar vedea lucrurile astea (n.r. operațiile estetice), nu mă ascund după deget, nu am de ce să mint. Mă duc la tratamente faciale, îmi hidratez tenul foarte bine, cu tot felul de tratamente cum pot și când am timp tocmai pentru a-mi menține tenul cât mai sănătos și cât mai tânăr. Sunt atâtea tratamente pe care poți să le faci… Daca m-aș opera, aș spune “am făcut asta.


Nu pot să te mint și să îți zic că nu mi–aș face operație de sân, mi–aș face, dar mi-e frică. Abia mi-am făcut o septoplastie… După 5 ani în care nu știam dacă să o fac sau nu. Dar nu mai respiram bine, mi-am luat inima în dinți și am făcut-o. Asta e singura pe care am făcut-o dar da, mi–aș face și eu operații, aș apela la chirurg doar că teama mea este mult prea mare decât dorința”, a dezvăluit Andreea Bănică pentru CIAO.ro. 


Andreea Bănică spune că odată cu vârsta sânii ei nu mai sunt la fel de fermi și acesta ar fi motivul pentru care ar apela la o operație estetică, dar se teme mult de intervenție. Specialiștii i-au recomandat acesteia să poartă sutien chiar și pe timp de noapte. 


„Am sâni, dar am și 43 de ani, și mă gândesc că mai târziu nu vor mai sta chiar așa. Nici acum nu mai stau cum stăteau în tinerețe, cum stăteau înainte să am copii. Pielea nu mai e fermă, ori cât sport ai face, nu are cum să îi țină în aceeași formă. Și de asta port și sutiene. Eu care nu purtam și nu îmi plac, nu sunt adepta lor, trebuie să port pentru că, mergând pe la tot felul de cabinete, mi-au spus că trebuie să port sutien non-stop și când dorm. Groaznic”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Banica  buze  interventii  operatii  sani 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel