Andreea Bănică, despre cei care critică și jignesc în mediul online. Ce le transmite artista haterilor
Data publicării:
Andreea Bănică are un mesaj pentru cei care jignesc și judecă înainte de a cunoaște pe cineva. 

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste din mediul online. Chiar dacă de ani buni se bucură de admirația publicului, aceasta a mărturisit că și ea are parte de comentarii negative și răutăcioase. Chiar dacă acum nu o mai afectează, spune că nu știe cum s-ar fi simțit dacă existau rețelele de socializare la începutul carierei ei. 


Andreea Bănică este foarte activă în mediul online, vorbește cu fanii și le răspunde chiar și celor care o jignesc. Deoarece vrea să demonstreze că nu este o persoană rea sau arogantă, în plus îi pasă mult de oamenii care o susțin și care îi urmăresc activitatea artistică. 


„De când mi-am făcut cont aici (acum mulți ani) am citit și răspuns personal la o mulțime de comentarii. În măsură în care timpul îmi permite, îmi place să citesc ce spuneți, intru în mesaje, trimit poze, răspund la întrebări prin mesaje vocale - îmi place să mă implic, vreau să vedeți că îmi pasa de voi, că vă respect timpul și că sunt aici pentru voi, așa cum sunteți și voi pentru mine. 


Nu sunt o sfânta, am și eu ieșiri, mă enervez daca mă simt atacata, daca cineva îmi vorbește urat, dar de cele mai multe ori comentariile și mesajele cu hate se termina cu „voiam să văd daca mă bagi în seama”, „nu asta voiam să spun”, „mi-am schimbat părerea despre tine”. Am citit și toate comentariile de la podcastul Acasă La Măruță pentru că mie chiar mi-a făcut placere să pot să vorbesc mai mult și să dau șansă oamenilor să audă ce am de spus, să mă cunoască mai bine decât o pot face printr-un story de 15 secunde sau prin prezenta la o emisiune de divertisment. Vă las aici un comentariu pe care l-am salvat de la podcast: „Pe Andreea o consideram o persoană aroganta, plină de fițe și figuranta, în acest podcast am descoperit o persoană   sensibilă, sincera, o familista convinsa, m-a impresionat în cel mai plăcut mod.”


Aceste cuvinte nu sunt valabile doar în cazul meu. Poate și eu fac greșeală asta de multe ori, dar mi-aș dori să o fac din ce în ce mai rar. Nu vă mai creați păreri preconcepute despre oameni pe care nu îi cunoașteți în adevăratul sens al cuvântului și nu aruncați cuvinte de ocara. Eu sunt puternica acum, dar nu stiu cum aș fi reacționat daca existau rețetele de socializare atunci când eram la început de cariera. 


Haideți să fim mai buni unii cu alții și să ne amitim mai des ce spunea Bocanila: „daca nu ai nimic frumos de spus, mai bine nu spui nimic.”, a scris Andreea Bănică pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Banica  artiști  fani  mesaj 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel