Andreea Bănică, despre primii bani câștigați din muzică. Vedeta a cântat pentru suma de 8 lei
Data publicării:
Andreea Bănică a făcut dezvăluiri inedite despre cariera ei muzicală de la începutul anilor 2000. Vedeta primea o sumă mică de bani, dar era extrem de fericită.

Andreea Bănică se bucură de un succes imens pe plan muzical de ani buni și își aduce aminte cu plăcere de perioada de debut. Aceasta ajungea să aibă și câte 10 concerte de Revelion. Chiar dacă banii nu erau mulți, plăcerea de a fi pe scenă era suficientă pentru ea. 


Andreea Bănică a făcut parte din trupa Exotic, care la începutul anilor 2000 făcea furori în România. Blondina a cântat alături de Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru. Andreea Bănică a dezvăluit în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță că primea 8 lei, dar pe ea niciodată nu au interesat-o câștigurile financiare. 


Andreea Bănică și-a cumpărat materiale pentru ținutele noi de scenă din primii bani câștigați. Chiar dacă nu aveau foarte multe posibilități, plăcerea de a cânta și de a fi în fața publicului, erau mai mult decât suficiente pentru artiștii din România, la acea vreme. 


„Aveam atât de multe cereri încât nu puteam să facem față. Se duceau altele în locul nostru. (…) Am avut un Revelion în care am avut 10 concerte. Eram plătită la minut. Și prețurile din noaptea de Revelion erau duble sau mai mult decât dublu. Ne permiteam să cerem cât vrem noi. Să știi că nu am fost niciodată disperate să avem nu știu ce preț. Am cântat și pe mai puțin și pe mai mult, pe 300, 800, 1000 și pe 3000, 5000. (…)

Eu nu am avut probleme de genul acesta, pentru că decât deloc e bine și puțin. Primii bani au fost… acum sunt 8 lei de persoană. Luam destule. Era bine pentru noi neavând nimic. Eram în trupa Exotic și aveam 8 lei de fiecare. Eu, Claudia, Julia, Lucian și Costi. 8 lei fiecare luam. Cânta Julia mea la telefon, în loc de microfon, pentru că nu aveam microfoane pentru toată lumea. Cântam pe birouri, la boxe micuțe. Din primii bani mi-am luat material pentru costumele de scenă”, a declarat Andreea Bănică pe Youtube. 

 

Cătălin Măruță a explicat pe Youtube că în anii 2000, concertele țineau doar 20 de minute, iar artiștilor le era mult mai ușor să susțină câte 10 astfel de spectacole în seara de Revelion. 

 

Citește și: Cu cine s-a iubit Andra, înainte de a-l cunoaște pe Cătălin Măruță: „Am avut doar două relații”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Banica  bani  Cătălin Măruță  inceput  muzica 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel