Andreea Bănică, dezvăluiri tulburătoare despre tatăl său.‘’Îl uram din tot sufletul’’
Andreea Bănică, una dintre cele mai cunoscute artiste din România, a fost invitată în cadrul unui podcast unde a dezvăluit mai multe detalii despre copilăria sa și despre relația pe care a avut-o cu tatăl său.

‘’Tătăl meu mă adora efectiv, mă arăta lumii, publicului și se mândrea cu mine. Poate că la momentul ăla îmi era rușine, eram rușinată de acest lucru, dar eu am fost crescută în spiritul acesta libertin cu cheia de gât și plecam. Știam că am ore, eram foarte corectă și veneam la orele respective sau dacă mai voiam să stau veneam acasă întrebăm și după primeam bilet de voie. A avut tata o încredere în mine și în sora mea absolută. Cu tatăl meu am avut prima discuție despre începutul unei relații’’, a declarat Andreea Bănică, în cadrul podcastului ‘’#TeAscult cu Ilinca Vandici’’

Deși la început părea să aibă o copilărie perfectă și era apropiată de tatăl său, totul s-a schimbat în momentul în care acesta a devenit victima alcoolului. 

‘’El a dezvoltat o pasiune pentru băutură și de aici au plecat toate necazurile în casă și în familie, cu bătăi, cu plecări de acasă, cu mama prin parcuri, cu ascunzișuri prin verdețuri, cu căutări, cu poliție. Erau niște momente groaznice. Era și bolnav, avea un vas de sânge la cap care nu lăsa creierul să se oxigeneze și de asta avea interzis alcoolul, iar el tocmai asta făcea. A început să bea din cauza faptului că a pierdut o afacere importantă’’, a mărturisit Andreea Bănică.

Andreea Bănică, în lacrimi. Regretele pe care le are după moartea tatălui: „Am avut ani de zile în care l-am urât”

De asemenea, artista a povestit în cadrul podcastului despre momentele groaznice în care tatăl său avea un comportament agresiv și apela la violență.

’’Devenise agresiv, foarte agresiv. Când am împlinit 18 ani, dar așa s-a întâmplat, a venit băut și a vrut să dea în mama și atunci l-am îmbrâncit și l-am băgat sub masă. Era așa de băut încât nu s-a mai putut ține pe picioare și a rămas acolo sub masă și s-a uitat lung la mine, nu mi-a spus nimic, iar eu am fugit, dar țin minte ca a doua zi l-am văzut foarte afectat și cred că a conștientizat de fapt cum e el, ce se întâmplă cu el, ce se întâmplă cu noi. Eu i-am spus atunci că dacă mai ridici mâna la mama te bag sub masă și te omor cu mâna mea și cam asta a fost’’, a mai spus Andreea Bănică. 

Andreea Bănică, nemachiată și fără filtre: „Tenul meu nu este perfect, am pistrui și pete” / FOTO

Întrebată dacă era supărată pe tatăl său pentru ceea ce făcea, Andreea Bănică a mărturisit că îl ura din tot sufletul. 

‘’Nu eram supărată, îl uram efectiv, când spun îl uram, îl uram din tot sufletul și îi doream moartea. Eu eram neîndreptățită. Eram copilul care nu trebuia bătut, trebuia ocrotit, iubit, venerat și ridicat în slăvi așa cum o făcea el, nu bătut, pentru că nu eram copil care să aducă necazuri (....) Eu am fost un copil model. Pot să spun că unde mă punea acolo stăteam de mică, ce îmi spunea aia făceam’’, a precizat artista în cadrul podcastului ‘’#TeAscult cu Ilinca Vandici’’

 

Cea mai rapidă rețetă de ostropel. Adreea Bănică te învață pas cu pas: „Mă veți pomeni”

Data: 16 noi 2022, 17:14 Gabriela Ungureanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alcool  Andreea Banica  Ilinca Vandici  tata 


DC Media Group Audience

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorieMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...