Andreea Bănică, ipostază incendiară pe Internet! Din cauza rochiei, vedeta a lăsat totul la vedere
Data actualizării:
Data publicării:
Se știe deja că Andreei Bănică îi place să adopte ținute incitante, dar de această dată a cam gafat-o. Iată ce a pățit vedeta din cauza rochiei, care i-a cam dat bătăi de cap.

Andreea Bănică este cunoscută pentru ținutele sale provocatoare, dar de această dată a făcut o gafă. Rochia pe care a ales-o i-a creat probleme, atrăgând atenția asupra unui detaliu controversat. Vedeta a avut dificultăți din cauza acestei piesei vestimentare.

Andreea Bălan a gafat. Artista a lăsat la vedere un detaliu controversat

S-au mișcat, s-au așezat, s-au aplecat, dezvăluind adesea o parte din „comorile” lor într-o manieră super-sexy. Aceste gafe făcute de vedetele din întreaga lume au fost surprinse uneori intenționat, alteori fără să-și dea seama. Însă, fără să conștientizeze impactul, gesturile lor nu au rămas netaxate de jurnaliști. Fie că și-au propus sau nu, aceste ipostaze au atras atenția și au stârnit discuții, devenind subiecte de interes. 

Același lucru s-a întâmplat și în cazul Andreei Bănică. În urmă cu o zi, artista a susținut un concert în Suceava, fiind însoțită de soțul ei. Acesta este nelipsit de lângă de frumoasa lui soția și o susține în toate ceea ce face. Artista a vrut să le arate fanilor săi cum s-a pregătit și ce ținută a ales să poarte, dar vedeta a filmat dintr-un unghi în care a apărut cu lenjeria intimă la vedere.

Vedeta nu e prima oară când se afișează pe rețelele de socializare în lenjerie intimă, semn că e un spirit liber și, să recunoaștem, arată și foarte bine. Probabil acesta fiind și motivul pentru care Andreea Bănică a ales să nu șteargă imaginea controversată.

Te-ar putea interesa și: Andreea Bănică este în doliu. Artista a pierdut o ființă dragă: „Te-am iubit ca pe copiii mei”

Andreea Bănică, umilită de un artist internațional

Andreea Bănică a trecut recent printr-o experiență șocantă, peste care nu poate trece nici acum. A fost parte din programul unui eveniment muzical, dar ceea ce a urmat a surprins pe toată lumea. După ce a coborât de pe scenă, a fost abordată de cântărețul internațional Toni Cottura, care a început să o jignească și să o umilească, conform declarațiilor artistei. 

„Mi-e rușine efectiv să tot o spun. Eram pe scenă, la un festival foarte frumos, unde am fost invitată să cânt și eu printre mulți alți colegi. Atunci când am coborât de pe scenă, nici nu am apucat să pun pasul pe scară, că un tip s-a năpustit asupra mea, gesticula, urla, m-a înjurat, m-a făcut în toate felurile, nu pot să reproduc. Apoi, mi-a și spus că mă caută după eveniment, adică „Stai liniștită, că nu scapi ușor”. Eu am fost fanul său, mi s-a părut ireal ce s-a întâmplat.”, a declarat Andreea Bănică în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Vedeta a chemat poliția pentru a se asigura că viața nu-i e pusă în pericol.

Te-ar putea interesa și: Andreea Bănică nu-și poate reveni din șoc, după ce a fost umilită de un artist internațional: „Mi-a fost frică, mi-a și spus că mă caută după eveniment”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Oriana Popescu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Zanni, mărturisiri neștiute despre mama sa. Cine e femeia care i-a dat viață, iar apoi l-a abandonat la orfelinat: „Ea are probleme, nu este normală”

 Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 24- 30 iunie 2024. Voropchievici: Vești foarte rele pentru o zodie

Roșii cu brânză, salată de vinete/ captură video Youtube, Vorbește Lumea

Bombele calorice ale verii. Nutriționiștii, semnal de alarmă: „Produc o inflamație foarte mare”. Uită acum de ele

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

PREOT

Preotul Paul Iulius Negoiță a vorbit despre două super alimente: A trebuit să citesc 500 de pagini ca să aflu că e bine să consumi așa ceva

Zanni, captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'

Cea mai mare temere pe care Zanni a avut-o cu privire la Survivor All Stars: „Ceea ce s-a și întâmplat”

Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram

Răzvan Simion spune de ce nu și-a chemat colegii la nunta cu Daliana Răducan: N-am mai văzut oameni să se invite la nuntă

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 24 - 30 iunie 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea parte de câștiguri




pixel