Andreea Bănică își construiește vilă de lux cu piscină. De ce se mută artista din vechea locuință
Data actualizării:
Data publicării:
Andreea Bănică a dezvăluit care este motivul pentru care se mută din vechea locuință.

Andreea Bănică și soțul ei au decis că este timpul să lase în urmă vila în care locuiau și să se mute într-o locuință nouă. Zis și făcut, pentru că, în prezent, cei doi s-au apucat deja de construcții. Chiar dacă în casa cea nouă este deocamdată un șantier, vedeta le arăta zilele trecute fanilor cum va fi totul, când proiectul este finalizat. Nu este un moft, ci o necesitate, dă de înțeles solista, care spune că acum au aranjat totul după cei patru membri ai familiei.

”Este bine, am luat această decizie pentru că așa am vrut, o schimbare. Ne-am organizat spațiul așa cum ne-am dorit noi. Când ne-am mutat în casa în care stăm eram doar noi doi, iar acum suntem patru, iar atunci ne trebuiau mai multe, nu neapărat spații, dar utilitate mai mare. E tot în același loc”, ne-a spus Andreea Bănică, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

VEZI și: Ce face Andreea Bănică în fiecare dimineață, deși nu este indicat de către medici. Artista a dezvăluit secretul siluetei de invidiat: „Așa este organismul meu setat”

Andreea Bănică, vilă de lux cu piscină

Vedeta va avea și o piscină, care va pleca chiar din foișor și va ajunge până în gard. Cei doi parteneri speră ca la începutul anului viitor totul să fie gata, astfel încât să-și înceapă noua viață.

”Încă nu ne-am mutat, încă suntem la stadiul de aranjat casa, de șantier, de tot. Avem un proiect de design. Vom avea și piscină. Sperăm că anul viitor să ne mutăm, prima lună, a doua lună. În perioada asta nu prea se mai poate preconiza nimic, nimic nu mai e la fel și nimic nu mai ține de noi, doar de oamenii care se ocupă să facă treburile astea.

Nu e o casă neapărat mult mai mare, e același tip de casă în același cartier, doar că am reamenajat-o puțin altfel ca să fie practică pentru noi și utilă. Cealaltă casă am vândut-o”, a mai zis Andreea Bănică.

Andreea Bănică, nemachiată și fără filtre: „Tenul meu nu este perfect, am pistrui și pete” / FOTO

Solista, mesaj tranșant pentru cei care-i vizitează hotelul

Andreea Bănică a ținut-o în ultima vreme doar în construcții, întrucât, în acest an, solista și-a inaugurat propriul hotel de la malul mării. În acest sens, pentru a menține ordinea și disciplina, solista a interzis accesul cu animalele de compania. Acest lucru i-a nemulțumit însă pe câțiva clienți, cărora cântăreața le-a transmis un mesaj acid.

„Pentru cele 2-3 doamne lezate de faptul că nu primim animale de companie în hotel, las aici explicația logică, cuvânt cu cuvânt, pe înțelesul ”polițiștilor” din celebrele bancuri. Dacă un câine micționează în camera unui hotel, următorul câine își va marca și el teritoriul și tot așa se va crea un precedent. Automat, oamenii care vor veni la hotel vor simți că intră într-o cocină, nu într-un hotel de oameni civilizați, indiferent de cât s-ar curăța după animale.”, a explicat Andreea Bănică, pe InstaStory.

Mai mult, artista spune că vorbește din propria experiență, motiv pentru care a renunțat să-și mai ia câinele în concedii. 

„Există hoteluri speciale pentru cei care vor să își lase animalele în siguranță când pleacă în concedii la rude sau prieteni. De când îl am pe Noah, nu l-am mai luat pe Nino cu noi în concedii, l-am lăsat în grija mamei lui Lucian. În momentul de față, cățelul meu bătrânel (14 ani) face pipi unde apucă și știu exact ce vorbesc.”, a mai adăugat cântăreața.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Banica  casa  hotel  vedete 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel