Andreea Bănică, motivul pentru care ea și Alex Velea au rupt orice legătură. Artista i-a fost nașă la cununie: "De aici a plecat"
Data publicării:
Andreea Bănică a dezvăluit motivul pentru carea ea și Alex Velea nu își mai vorbesc, imediat după ce artistul a divorțat.

Andreea Bănică și soțul ei au acceptat să le fie nași lui Alex Velea și fostei sale soții. Deși aveau o relație foarte strândsă, după ce artistul a divorțat, lucrurile între ei s-au schimbat radical. Invitată în emisiunea  "40 de întrebări cu Denise Rifai", Andreea Bănică a dezvăluit motivul pentru care ea și Alex Velea au rupt orice legătură. 

Andreea Bănică, motivul pentru care a rupt orice legătură cu Alex Velea

Andreea Bănică a recunoscut că în momentul în care Alex Velea și Ana au decis să divorțeze, ea a încercat să îi împace.Acest lucru l-a deranjat foarte mult pe artist, acesta fiind și motivul pentru care nu își mai vorbesc.

 "Nu ne-am certat din cauza unui proces, ci din alte considerente.

El s-a despărțit de Ana. În perioada în care se certa cu fosta lui soție ne-am văzut la mare, la un eveniment. Am încercat ca nașă, pentru că de-asta ne-a ales nași spirituali, am încercat să întregesc familia, să nu se certe, să mai dea o șansă cuplului.

Atunci i-am spus: 'Dacă ai obținut un trofeu, mergi mai departe și te rog să îți vezi de familia ta, să fii alături de Ana, pentru că vă doriți un copil'.

De aici a plecat ruptura.", a povestit Andreea Bănică în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", difuzată pe Kanal D.

 

Andreea Bănică: "Mi-aș dori să nu fie supărat, pentru că nu i-am vrut niciodată răul"

 "Nu am avut această ocazie (n.r. – să se împace cu Alex Velea), deși mi-aș dori. Mi-aș dori să nu fie supărat, pentru că nu i-am vrut niciodată răul. Lucian este unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut eu vreodată. Atât de mult și-a ajutat toți artiștii cu care a lucrat, poate mult mai mult decât m-a ajutat pe mine.

De multe ori am simțit că nu este lângă mine și că este lângă ceilalți artiști, în special Alex Velea, L.A. și toți artiștii care au colaborat cu el. Au fost momente în care mă gândeam de ce îl susține pe el (n.r – Alex Velea), de ce cu el vorbește așa și mie altfel. De ce cu mine este altfel și cu ei este pâinea lui Dumnezeu.", a adăugat Andreea Bănică, în cadrul emisiunii citate mai sus.

Andreea Bănică, avansuri de la un miliardar. Ce cadou scump a vrut să-i ofere: „Mi-a fost atât de rușine de rușinea lui”

Andreea Bănică este considerata una dintre cele mai iubite artiste din showbiz-ul romanesc, consolidandu-si pozitia in topul celor mai bine vandute artiste, odata cu debutul acesteia, in anul  1999, in trupa Exotic.

De asemenea, Andreea Banica  a fost de nenumărate ori pe primul loc în clasamentele muzicale româneşti şi a obţinut o serie de premii care i-au certificat valoarea de-a lungul anilor. Apariţiile ei vestimentare, atât pe scenă, cât şi în videoclipuri şi la evenimente, au uimit şi cucerit prin prospeţime şi prin stilul inconfundabil.

Aflandu-se pe scena muzicala de aproape 25 de ani, artista a stiut de fiecare data sa se reinventeze si sa se readapteze tendintelor actuale. Alaturi i-a fost, de fiecare data, sotul artistei, care ii este si impresar. A cochetat si cu televiziune din potura de invitat, prezentator si actrita de sitcom.

In prezent, este foarte activa si in mediul online, cu o mare comunitate de urmaritori pe retelele sociale. In plan personal este casatorita de 14 ani cu Lucian Mitrea, alaturi de care are 2 copii, pe Sofia si pe Noah.


Andreea Banica a fost invitată la “40 de intrebari cu Denise Rifai”, de la Kanal D, unde a povestit un incident bizar, care a avut loc înainte să fie căsătorită cu Lucian. 

Artista a fost curtată de un miliardar, care a vrut să-i ofere un cadou scump. La vremea aceea, Andreea era la începutul carierei și chiar dacă nu era căsătorită, avea o relație serioasă cu Lucian Mitrea.

Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Alex Velea  Andreea Banica 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă




pixel