Andreea Bănică regretă că a pozat în Playboy: „A fost un șoc. Mi-au scos bikinii în photoshop”. Suma colosală încasată de artistă
Data publicării:
Andreea Bănică a vorbit despre începutul carierei sale, când a fost vedetă în revistele pentru adulți. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că extrem de multe dive din țara noastră s-au lansat în showbiz prin intermediul revistelor pentru adulți. Printre ele se numără și Andreea Bănică, care a câștigat extrem de multă popularitate, la vremea aceea, prin intermediul acestor shootinguri. Dacă foarte mult timp a păstrat tăcerea cu privire la acest subiect, artista a vorbit recent despre ședințele foto realizate pentru Playboy, când chiar soțul și tatăl său au convins-o să facă asta. Cei doi erau convinși de faptul că viața profesională a artistei va fi propulsată, în urma acestor apariții.

„A fost un șoc pentru mine. Mi-a fost foarte rușine. Inițial n-am vrut să pozez. Eu nu făcusem niciodată plajă topless până atunci, deși am fost crescută la mare, la Techirghiol. La mine ea așa, totul până la lenjeria intimă. Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez.”, spunea Andreea Bănică în Click!, acum ceva timp. 

Te poate interesa și: Andreea Bănică, secretul siluetei, la 44 de ani: „Este vorba despre ambiția de a arăta bine cât mai mult”

 

Vedeta a avut un șoc, în momentul în care a văzut pictorialul

În cele din urmă, artista s-a lăsat convinsă de cei doi bărbați importanți din viața sa și a ales să pozeze. Totuși, șocul și mai mare a venit în momentul în care artista a văzut fotografiile, care erau diferite față de momentul în care s-a realizat pictoriaul. Andreea Bănică recunoaște astfel că rușinea a fost și ea la cote maxime, după ce revista a fost publicată, motiv pentru care a refuzat să mai iasă din casă timp de câteva zile.

„Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop. Când a apărut revista mi-a fost foarte rușine. N-am ieșit din casă trei zile. Mi se părea că toată lumea mă vede dezbrăcată pe stradă. Eu sunt foarte rușinoasă. Totul până la lenjeria mea intimă.”, a mai dezvăluit Andreea Bănică.

Citește și: Andreea Bănică, măsuri dure, după ce Austria s-a opus aderării României la Schengen: „Să îi facem să simtă măcar puțin”

 

Revista pentru adulți i-a adus celebritatea

Chiar dacă i-a fost greu să scape de inhibiții și să se fotografieze în cele mai intime ipostaze, Andreea Bănică recunoaște că totul a meritat, în final. Vedeta a fost recompensată cu o sumă uriașă de bani, din care și-a achiziționat un apartament, iar pe plan muzical, succes i-a bătut și el la ușă imediat, prin extrem de multe concerte, care până la vremea aceea păreau a fi doar un vis. 

„Revista mi-a adus foarte mult succes, aveam multe concerte, lumea venea cu revista la semnat. Și cred că a fost una dintre cele mai mari sume oferite de Playboy. M-a ajutat la vremea aceea să iau ceva ce am și astăzi, un apartament., a mai mărturisit Andreea Bănică.

Poate te interesează și: Andreea Bănică, dezvăluiri tulburătoare despre tatăl său.‘’Îl uram din tot sufletul’’


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Banica  bani  playboy  rusine  vedete 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel