Andreea Berecleanu, detalii despre prietenia dintre tatăl ei și Alexandru Arșinel: „Trăiam odată cu ei amintirile tinereții lor”
Andreea Berecleanu și-a exprimat tristețea, cu privire la moartea actorului Alexandru Arșinel și a rememorat câteva clipe petrecute alături de el. 

Andreea Berecleanu a ales și ea să-l omagieze pe actorul Alexandru Arșinel printr-un mesaj scris pe rețelele de socializare. Aici, prezentatoarea TV a dezvăluit relația apropiată pe care acesta o avea cu tatăl său. Cei doi se cunoșteau încă din tinerețe, motiv pentru care jurnalista a crescut lângă cel care a devenit emblema teatrului românesc. Mai mult, Andreea își amintește cum Alexandru Arșinee i-a fost alături chiar la începutul carierei, când aceasta avea doar 18 ani. După ce tatăl vedetei s-a îmbolnăvit, regretatul actor i-a fost alături neîncetat, chiar dacă atunci și soția acestuia trecea printr-o mare nenorocire.

„A murit Alexandru Arșinel. S-a dus după tată…s-a dus la prietenul lui din Iași. Ce mândră eram când se întâlneau, când își povesteau, când trăiam odată cu ei amintirile tinereții lor. Au cântat amândoi, l-au iubit pe Nat King Cole, au iubit muzica. Unul a făcut Construcții, celălalt Teatru, doar că nu au uitat niciodată muzica. Când eram copil, de câte ori am fost la Teatrul Constantin Tănase înainte de ‘89, când nimic nu era distractiv, el și Stela aduceau veselie și speranța. Când mi-am început profesia de jurnalist, la 18 ani, mi-am dorit să iau un interviu cuiva important, unei personalități pe care românii o iubeau. Să văd dacă pot să pun întrebări. Primul meu interviu a fost cu Alexandru Arșinel. Și mi-a purtat noroc! Apoi, viața ne-a adus de multe ori împreună. Ce prilej de fericire și de emoție…Acum 5 ani, acest monstru sacru al teatrului românesc, își vizita zilnic soția la Spitalul Universitar, atunci când era internată. Și nu ar mai fi plecat niciodată de lângă ea. De asemenea, nu uita niciodată să vină să-l vadă pe tata, internat tot la neurologie, la câteva rezerve distanță. Și plângea. Pentru Marilena, dragostea vieții lui și pentru tata, prietenul din tinerețe. Era bun și blând, era om, mai presus de celebritate! Îmi plânge sufletul pentru suferința pe care a îndurat-o în ultimii ani, nu o merita! Eu îi ofer pe ultimul drum aplauze și îi spun: MULȚUMESC!”, a scris Andreea Berecleanu pe rețelele de socializare.

Cauza morții lui Alexandru Arșinel. Ce scrie în certificatul de deces

Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani

Alexandru Arșinel s-a stins din viață pe 29 septemrbie, la Spitalul Universitar din București. Chiar dacă medicii au încercat să-l resuciteze zeci de minute, corpul acestuia a cedat, în urma unui stop cardio-respirator, potrivit Fanatik. Marele actor a fost internat de mai multe ori în ultima perioadă, având mai multe probleme de sănătate. Chiar dacă familia hotărâse să-l ia acasă, din azilul de specialitate în care a fost dus, aceștia au trebuit să-l transfere în cele din urmă din nou la urgență, acolo unde și-a găsit și sfârșitul.

Înainte de a muri, regretatul actor a fost vizitat la spital de soția sa și de un preot, care ar fi fost adus la căpătâiul său cu câteva zile înainte de tragedie.

Iubirea vieții lui Alexandru Arșinel, destin crunt. Marilena a rămas paralizată pe viață, în urma unui accident

Când va fi înmormântat Alexandru Arșinel

Actorul va fi înmormântat pe 2 octombrie, la Cimitirul Bellu, acolo unde avea locul asigurat de mai mulți ani de zile. Mai mult, cei doi băieți ai regretatului artist se pare că-i vor respecta toate dorințele tatălui său, astfel încât vor pune lângă el, în sicriu, pălăria, costumul și butonii favoriți. Sâmbătă, pe 1 octombrie, sicriul va fi depus la Capela Bellu, unde va sta până în ziua înmormântării.

Gigi Becali, reacție incredibilă după moartea lui Alexandru Arșinel: „Ce pierdere, tată? La revedere, toți murim”

Data: 01 oct 2022, 10:25
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alexandru arsinel  Andreea Berecleanu  inmormantare  moarte 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Mihai Bobonete, Gabriel Cotabiță, captură video YouTube

Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. Cântărețul, avertisment în privința comediantului: „E periculos. Ăsta o să-ţi ia lucruri din casă”Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...