Andreea Esca, după 27 de ani de PRO TV: „Sunt și lucruri care mă revoltă, mă enervează, mă supără”
Data publicării:
Andreea Esca a vorbit în cadrul unui podcast despre viața ei, carieră și ceea ce o motivează să continue să rămână la puputrul șrilor PRO TV. 

Cu puțin timp înainte să-și ia prietenii și familia în Istanbul pentru petrecerea de ziua ei, Andreea Esca a stat de vorbă cu Cristian Șimonca în podcastul Cronicari Digitali. Ea a fost întrebată de moderatorul podcastului ce o motivează să rămână la pupitrul Știrilor PRO TV după atâția ani de când a zis prima dată „Bună seara, România! Bună seara, București!”.

Andreea Esca, petrecere surpriză în Istanbul, cu 70 de invitați. A închiriat două autocare și un yacht

„Cred că, în primul rând e despre oameni, faptul că suntem aceeași gașcă la știri, îmi place cel mai mult pentru că e ca și când te întâlnești cu prietenii tăi foarte buni în fiecare zi și toată lumea își dorește asta. Pe urmă, faptul că există această adrenalină a directului de care eu pur și simplu am nevoie, mă face să-mi placă de fiecare dată și de fiecare dată când mă duc în platou zic «Gata, hai să facem și jurnalul ăsta!» 

Este ceva, o emoție pe care, deocamdată, eu nu am regăsit-o în altceva, poate că există și în alte locuri, dar eu nu am găsit, mai ales că e o emoție repetată. 

Se întâmplă o dată la nu știu cât timp ca o altfel de activitate să îmi stârnească interesul, da, dar asta gândește-te că e zi de zi. Sunt și zile mai complicate, sunt și lucruri care mă revoltă, mă enervează, mă supără, dar asta nu mă împiedică să spun că este lucrul care îmi face cea mai mare plăcere”, a mărturisit Andreea Esca în podcastul Cronicari Digitali. 

Andreea Esca, DJ la Untold

Cu un zâmbet larg pe chip, Andreea Esca a povestit și cum s-a simțit când a mers să mixeze muzică la UNTOLD, anul acesta, alături de Cristian Șimonca aka Blogu lu Otravă. 

Andreea Esca a izbucnit în plâns, în direct. Ce a emoționat-o până la lacrimi pe vedetă: „S-a hotărât să ne facă să plângem”

„În primele minute am fost puțin panicată, dar după m-am relaxat. Eu înainte de momentul în care am pus muzică la Untold, am mers înainte cu câteva zile și am făcut așa un sondaj și, cu cine mă mai întâlneam, îmi spunea: «Vine și mama cu mine, mâine», «Mi-a zis tata că o să puneți muzică». Deci mi-am dat seama că avem nișa noastră – mame, bunici și tineri pe cale să îmbătrânească și ei.”, a spus Andreea Esca.

„Nu știu dacă sunt pasionată de muzică, cred că sunt pasionată de dans, mai degrabă, și atunci automat îmi place și muzica. Mi-a plăcut întotdeauna, dar nu sunt neapărat o cunoscătoare, sunt oameni care știu muzică mult mai bine decât mie. 
Mie îmi plac anumite melodii care sunt probabil foarte dansante, deși sunt și unele pe care nu trebuie neapărat să le dansezi. Puteai să le dansezi pe vremuri când se dansa blues, de se ținea lumea în brațe și se legăna de pe stângul pe dreptul. Acum chiar nu mai există deloc asta la petreceri. Eu am văzut pe la petrecerile Alexiei sau pe unde am mai fost la tineri, nu mai există chestiile astea de să dansezi unul cu celălalt.”, a comentat Andreea Esca în podcastul Cronicari Digitali.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: andreea esca  Pro tv  știri 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel