Andreea Esca, făcută praf de Iulia Albu: E clasică. Dă o stare proastă oricui
Data actualizării:
Data publicării:
Andreea Esca a fost criticată vestimentar de Iulia Albu, care nu pare deloc încântată de alegerile stilistice făcute de faimoasa prezentatoare TV. 

Iulia Albu nu scapă nicio vedetă din priviri, când vine vorba de gusturile vestimentare. Dacă până acum, extrem de multe persoane publice au trecut prin filtrul vestimentar al vedetei, se pare că acum a venit și rândul celebrei prezentatoare de la Pro TV, Andreea Esca. Chiar dacă aceasta și-a exprimat de multe ori pasiunea pentru modă, Iulia Albu nu pare deloc impresionată de simțul ei estetic. Aceasta spune că Andreea Esca optează mereu pentru aceleași piese vestimentare, care nu fac decât să producă o stare proastă persoanelor din jurul ei.

În fotografia care a fost subiect de dezbatere, în cadrul emisiunii Poliția Modei, Andreea Esca apare îmbrăcată cu un tricou roz, cu un mesaj simplu, o rochie peste genunchi, în dungi alb cu negru, iar în picioare prezentatoarea a optat pentru o pereche de tocuri roșii, care în față au un detaliu, cu ajutorul căruia aceasta a dorit să-și scoată ținuta din anonimat.

„Acei colțunași pe care îi are pe pantofi și cu acel tricou roz pe care scrie „Te iubesc” cred că sunt de natură să dea o stare proastă oricui. (…) E clasică în sensul în care poartă tot timpul același lucru”, a spus Iulia Albu la Antena Stars, conform Spynews.

Iulia Albu, părere tranșantă despre Andreea Marin

Andreea Esca nu este singura prezentatoare celebră care nu a trecut neobservată de Iulia Albu. Acum ceva timp, criticul de modă și-a exprimat o părere destul de dură despre stilul vestimentar al Andreei Marin. Chiar dacă extrem de mulți oameni o apreciază pe divă, se pare să aceasta nu a fost deloc de acord cu alegerea făcută de ea, ba mai mult, a fost foarte deranjată de tipul de încălțări pentru care a decis să opteze. În acest sens, Iulia Albu spune că Andreea Marin nu a reușit deloc să transmită mesajul pe care și-l dorea.

„Asta cu tocuri la tine în curte mi se pare de o mie de ori mai rău decât să te duci cu tocuri cui la evenimente pe gazon. (...) Erai în papuci la tine în casă - pentru că ea pare genul care stă în papuci în casă - și ți-ai pus tocuri. (...) Care e stilul de viață?! Fii o doamnă care se încalță ca o țoapă?!”, a afirmat Iulia Albu, în cadrul emisiunii Poliția Modei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: andreea esca  Andreea Marin  criticata  haine  Iulia Albu  vestimentar 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii




pixel