Andreea Esca, fotografie rară de la începutul carierei. Cum arăta prezentatoarea înainte să lucreze la Pro TV / FOTO
Data publicării:
Andreea Esca a publicat de Ziua Mondială a Televiziunii, o fotografie rară, de când profesa  ca și reporter.

Andreea Esca nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai vechi prezentatoare de știri, profesând în acest domeniu de aproximativ 30 de ani. Aceasta poate fi urmărită la pupitrul știrilor Pro TV de 27 de ani, moment din care foarte puține vedete din domeniu au reușit să o egaleze. În acest sens, celebra prezentatoare nu a putut trece cu vederea Ziua Mondială a televiziunii, imortalizând acest moment cu o fotografie unică. Andreea Esca a publicat pe rețelele de socializare o poză de la începutul carierei sale, din 1992, mai exact, când încă profesa ca și reporter. 

„De ziua mondiala a televiziunii vă las niște imagini din prima mea delegație “peste hotare”, a fost descrierea atașată de vedetă, în dreptul fotografiilor de pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

 

Fanii au fost fericiți să o redescopere pe vechea Andreea Esca, felicitând-o pe vedetă pentru parcursul glorios pe care a reușit să-l obțină în televiziune.

„Ești un fel de Julia Roberts 2, așa te văd eu!”

„30 de ani încununați de succes, dăruire, împlinire și binecuvântare!”

„Wow. Atunci m-am născut.”

„La fel de frumoasa și de zâmbitoare ca acum.”, au fost doar câteva dintre zecile de complimente primite de vedeta de la Pro TV.

VEZI și: Dan Negru le „plânge” pe divele din TV: „Răduleasca sau Marin sunt „babe”. Esca e singura. Discriminare de vârstă”

Ce o motivează pe Andreea Esca să rămână, în continuare, la pupitrul știrilor Pro TV

Andreea Esca și colegii săi de platou au format o adevărată familie, motiv pentru care prezentatoarea mărturisește că i-ar fi foarte greu să se mai desprindă de acel loc. Mai mult, aceasta spune că, după 30 de ani de activitate, acest domeniu încă o mai surprinde în fiecare zi și îi oferă adrenalina necesară de care are nevoie. 

„Cred că, în primul rând e despre oameni, faptul că suntem aceeași gașcă la știri, îmi place cel mai mult pentru că e ca și când te întâlnești cu prietenii tăi foarte buni în fiecare zi și toată lumea își dorește asta. Pe urmă, faptul că există această adrenalină a directului de care eu pur și simplu am nevoie, mă face să-mi placă de fiecare dată și de fiecare dată când mă duc în platou zic «Gata, hai să facem și jurnalul ăsta!» 

Este ceva, o emoție pe care, deocamdată, eu nu am regăsit-o în altceva, poate că există și în alte locuri, dar eu nu am găsit, mai ales că e o emoție repetată. 

Se întâmplă o dată la nu știu cât timp ca o altfel de activitate să îmi stârnească interesul, da, dar asta gândește-te că e zi de zi. Sunt și zile mai complicate, sunt și lucruri care mă revoltă, mă enervează, mă supără, dar asta nu mă împiedică să spun că este lucrul care îmi face cea mai mare plăcere”, a mărturisit Andreea Esca în podcastul Cronicari Digitali. 

VEZI și: Cum se înțelege Neti Sandu cu Andreea Esca: „Ne întâlnim doar pe la evenimente. Felul ei de a se purta cu oamenii...”

 Andreea Esca, moment penibil în direct

De-a lungul carierei sale, prezentatoarea s-a confruntat cu mai multe situații amuzante, care au pus-o în încurcătură. Aceasta și-a oprit atenția asupra unuia dintre ele, care este, de departe, cel mai amuzant, spune ea. 

„E o singură chestie pe care o tot povestesc, pentru că pe aia mi-o amintesc și mi-a rămas așa… Aveam doi invitați în același timp, adică în același jurnal. Erau doi invitați care nu erau persoane publice și nu știam cum arată. Unul venea pe o știre, iar altul pe alt subiect

Unul trebuia să vină lângă mine, la masa mea, și celălalt era într-o altă cameră. Regizorul de platou i-a încurcat și mi-a adus omul de la subiectul 2 pe subiectul 1. Eu nu știam cum arată. Era ceva cu recolta de roșii… Am întrebat omul de roșii și el a zis că eu sunt cu centrala de la Cernavodă.

Am simțit că nu înțeleg absolut nimic. A fost ceva groaznic. Situația a fost absolut penibilă. Uneori îmi vine să râd, dar nu am ajuns la performanța asta. Mă gândesc ce pățesc dacă încep să sughit sau strănut”, a povestit Andreea în emisiunea lui Marius Manole de la protvplus.ro, în trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: andreea esca  cariera  prezentatoare  televiziune 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional




pixel