Andreea Esca, pusă în încurcătură, chiar la pupitrul știrilor PRO TV: ”A fost ceva groaznic. Situația a fost absolut penibilă”
Data actualizării:
Data publicării:
Andreea Esca are o experiență de peste 26 de ani la pupitrul Știrilor ProTV. Momentele penibile nu îi ocolesc însă nici pe cei mai experimentați profesioniști. Iată prin ce a trecut prezentatoarea TV:

Andreea Esca a fost invitata lui Marius Manole în emisiunea „Întrebarea Mesei Rotunde”

Andreea Esca a acceptat provocarea lui Marius Manole și a răspuns sincer întrebărilor incomode adresate de actor. Printre curiozitățile acestuia s-a numărat și „cel mai penibil” moment trăit de prezentatoarea TV. Andreea Esca nu s-a sfiit să povestească un moment haios, dar care a pus-o în încurcătură, chiar la pupitrul știrilor. 


„E o singură chestie pe care o tot povestesc, pentru că pe aia mi-o amintesc și mi-a rămas așa… Aveam doi invitați în același timp, adică în același jurnal. Erau doi invitați care nu erau persoane publice și nu știam cum arată. Unul venea pe o știre, iar altul pe alt subiect”, a povestit Andreea în emisiunea lui Marius Manole de la protvplus.ro

Momentul penibil a fost chiar în direct, când prezentatoarea a adresat întrebările invitatului „greșit”. 

„Unul trebuia să vină lângă mine, la masa mea, și celălalt era într-o altă cameră. Regizorul de platou i-a încurcat și mi-a adus omul de la subiectul 2 pe subiectul 1. Eu nu știam cum arată. Era ceva cu recolta de roșii… Am întrebat omul de roșii și el a zis că eu sunt cu centrala de la Cernavodă”, a continuat prezentatoarea TV. 

Vedeta își amintește că s-a simțit de-a dreptul îngrozitor în acele momente și spune că trăiește mereu cu teama că ar putea avea parte de situații pe care să nu le poată controla. 

„Am simțit că nu înțeleg absolut nimic. A fost ceva groaznic. Situația a fost absolut penibilă. Uneori îmi vine să râd, dar nu am ajuns la performanța asta. Mă gândesc ce pățesc dacă încep să sughit sau strănut”, a încheiat știrista.

 

Andreea Esca a dezvăluit ce poartă sub pupitrul știrilor

 

 

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Este prezentă în casele românilor de peste 26 de ani și a cucerit inimile tuturor cu un salut devenit celebru. 


Andreea Esca a dezvăluit ceea ce multe persoane și-ar fi dorit să afle: Cum sunt îmbrăcați prezentatorii de televiziune care stau doar la pupitru?


Nimeni nu s-ar fi așteptat ca în spatele unui look elegant să se ascundă de fapt o ținută sport. Andreea Esca s-a fotografiat chiar înainte de a intra în direct și le-a dezvăluit fanilor secretul ei. 


Chiar dacă în partea de sus purta un sacou verde elegent, vedeta era încâlțată cu pantofi sport și purta o pereche de pantaloni cu buline. 


”În culise, fără secrete”, a scris Andreea Esca în dreptul fotografiei. 

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: andreea esca  marius manole  știri 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel